Steun met een grote gift

Waarom kiezen voor KWF?

1 op de 2 mensen in Nederland krijgt kanker. Dit betekent dat we bijna altijd iemand kennen die kanker heeft of heeft gehad. Met een grote gift maak je het verschil in het leven van mensen die leven met en na kanker. Een paar voorbeelden waar je aan bijdraagt:

  • Ruim 2.000 van de beste onderzoekers kunnen elke dag werken aan nieuwe levensreddende behandelingen
  • Patiënten en hun naasten kunnen op 80 plekken in Nederland terecht voor hulp bij het omgaan met kanker
  • Dure kankermedicijnen worden steeds betaalbaarder

Contact en advies

Denk je na over het geven van een grote gift? Neem dan contact op met ons team. We gaan graag met je in gesprek over jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. En kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden en het werk van KWF.  

Onderzoeker Jelle Barentzs

Gericht geven aan een onderzoek

Een gift vanaf € 5.000 kun je gericht geven aan een onderzoek of thema. En 100% van jouw gift gaat naar het onderzoek. Wij helpen je graag met het vinden van een onderzoek of thema die bij jou past.

Twee vrouwen lachen naar elkaar

Richt een eigen fonds op

Wil je KWF op een substantiële wijze steunen? Je kan kiezen voor een Fonds op Naam. Je bepaalt zelf de naam van het fonds en de bestemming van de schenkingen. Zo verbind je jarenlang jouw naam, of de naam van een dierbare, aan het werk van KWF.

Spaarvarken

Periodiek schenken met belastingvoordeel

Je krijgt belastingvoordeel als je jouw gift voor 5 jaar of langer vastlegt.

Astrid - Dure Geneesmiddelen

Dé directe impact van KWF-onderzoek

KWF financiert jaarlijks meer dan 100 onderzoeken. Onder andere naar immunotherapie. Patiënten hebben hier veel baat bij. Zo ook Astrid. Een melanoom leek goed behandelbaar te zijn, maar zaaide uit. Niks sloeg aan. Ze was uitbehandeld. Totdat er weer hoop ontstond dankzij een immunotherapie-studie, mede gefinancierd door onze donateurs.

Nieuwsbrief 'grote giften'

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief 'grote giften'. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over kanker, evenementen waar je bij kunt zijn, en mogelijkheden om substantieel bij te dragen.