Persoonlijke betrokkenheid

Man en vrouw houden elkaar vast op het strand

Hoe mogen wij u informeren?

​Met een grote gift aan KWF draagt u op een impactvolle manier bij aan de toekomst van kanker: Minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. We houden u dan ook graag op de hoogte van ons werk en de stappen die we zetten om het doel te bereiken. U kunt zelf aangeven op welke manier u betrokken wilt worden:

Bijeenkomsten

Enkele keren per jaar organiseren we voor onze speciale relaties diverse bijeenkomsten. We laten bijvoorbeeld graag zien welke belangrijke onderzoeken zoal mogelijk zijn door uw donatie tijdens presentaties en/of rondleidingen door gepassioneerde (arts)onderzoekers in academische medische centra. Daarbij maken verschillende partners het mogelijk dat we u kunnen uitnodigen voor bijvoorbeeld een (klassiek) concert of museum.

Sterker

In het magazine 'STERKER' vertellen relaties over hun verbondenheid met kankerbestrijding, lichten we onderzoeken uit die dankzij onze donateurs mogelijk zijn en leest u andere actuele informatie met betrekking tot KWF.

Persoonlijke ontmoeting

Lianne Bogers is Relatiemanager bij KWF en staat klaar voor relaties die KWF op substantiële wijze steunen. Ze ontmoet u graag tijdens een persoonlijk bezoek, bij u thuis of bij ons op kantoor.