Donatie opzeggen of wijzigen

aantal diagnoses van kanker in de afgelopen 20 jaar

Bedankt voor je steun, die is hard nodig!

De gemiddelde overlevingskans van kankerpatiënten is mede dankzij onze KWF-donateurs sinds de oprichting in 1949 gestegen van 25% naar 67% nu. 

Dit is heel mooi nieuws. Toch krijgt nog steeds 1 op de 2 Nederlanders kanker. Hierdoor is jouw steun nog altijd nodig. Met jouw donatie kunnen wij baanbrekend kankeronderzoek financieren. En zorgen dat iedereen goede zorg krijgt. Ook als je niet beter wordt.

Alleen samen maken we het verschil. Tegen kanker, voor het leven. 

Dankzij jouw steun zorgen we samen voor:

illustratie van onderzoeker in laboratorium

Meer onderzoeken

Donateurs zoals jij financieren samen ruim 600 onderzoeken naar kanker.

illustratie van een patient in een ziekenhuisbed

Hogere overlevingskansen

Nieuwe en betere behandelingen zorgen ervoor dat patiënten langer leven en vaker genezen.

illustratie van verpleging en twee mensen die elkaar omhelzen

Betere zorg en ondersteuning

Met jouw donatie helpen we patiënten en hun naasten verder, tijdens en na de ziekte.

Veelgestelde vragen

In 2030 leven naar verwachting 1 miljoen mensen met de gevolgen van kanker. En of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven.  

Met jouw steun kunnen wij nog meer onderzoeken financieren. Denk aan onderzoek naar nieuwe medicijnen. Nieuwe manieren van opereren en bestralen. Combinaties van bestaande behandelmethoden. Of totaal nieuwe benaderingen in de behandeling van kanker. Maar ook nieuwe manieren om kanker zo vroeg mogelijk op te sporen en de ondersteuning bij het omgaan met de gevolgen van kanker. Samen maken we het verschil.  

Jouw bijdrage aan KWF maakt elke dag een verschil in het leven van mensen met kanker. Met hulp van de onderzoeken die we financieren, is kanker steeds beter te genezen. Zo zijn de overlevingskansen sinds de oprichting van KWF gestegen van 25% in 1949 naar 67% nu. De 10-jaarsoverleving is gestegen naar 57%. Dit is mede dankzij jou als donateur. Dankjewel! 

Dit kan zeker. Met elke euro draag je bij aan een beter leven met en na kanker. Kanker is steeds beter te genezen dankzij de onderzoeken die we financieren met jouw donatie. Toch jouw donatie verlagen? De minimale bijdrage om donateur te zijn, is € 3 per maand of € 10 per jaar.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je KWF tijdelijk niet kan steunen. Pauzeer dan je donatie aan KWF. Jouw donatie aan KWF kan je voor 3 of 6 maanden stopzetten. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over de afschrijving. Maar blijft toch verbonden met KWF. Via de link onderaan deze pagina kun je de wijziging doorgeven.   

Je donateurschap wijzigen, pauzeren of opzeggen:

Donatie wijzigen

Wist je dat je jouw bijdrage ook kan verhogen of verlagen? We zijn ontzettend dankbaar voor je blijvende steun. Al vanaf €3 maak jij het verschil in het leven van mensen met kanker. 

Donatie pauzeren

Kan je tijdelijk wegens financiële of andere redenen niet doneren? Pauzeer je donateurschap eenvoudig voor 3 of 6 maanden.  

Donatie opzeggen

Wil je je donatie aan KWF stopzetten? Gebruik dan dit formulier.

Opzeggen bij overlijden

Wat verdrietig dat je een dierbare moet missen. We wensen je veel sterkte. Je kan de donatie van de overledene telefonisch (020 570 05 70) of via het opzegformulier stoppen.