KWF Nieuws - Standpunten - Voor de pers

KWF in de media

RSS feed - KWF in de media (opens in new window) Toon alles

Bacteriën in uitzaaiingen in kaart gebracht

Onderzoekers van het Antoni van Leeuwenhoek hebben in kaart gebracht welke bacteriën in uitzaaiingen leven. Hun analyse onthult hoe divers deze medebewoners zijn en hoe ze samenleven met kankercellen en hun omgeving. Zo verminderen sommige bacteriën het effect van immuuntherapie. Deze studie maakt de weg vrij voor meer inzicht in hoe bacteriën kanker(therapie) helpen of tegenwerken.
10
apr
2024
www.avl.nl

Beter begrijpen hoe borstkanker werkt

In haar onderzoek naar de reactie van borstkanker op het hormoon oestrogeen, onderzocht promovenda Stacey Joosten niet alleen hormoongevoelige borstkanker bij vrouwen na de overgang, maar bewust ook bij mannen en vrouwen vóór de overgang. Juist om nóg beter te begrijpen hoe dat type borstkanker werkt.
09
apr
2024
www.tue.nl

De KNVB en La Roche-Posay slaan handen ineen voor zonbescherming

De KNVB en huidverzorgingsmerk La Roche-Posay slaan de handen ineen voor een zonnig partnership. Een partnership met de focus op het insmeren en beschermen van de huid tijdens zonnige voetbalmomenten, met als doel bewustwording te creëren over het belang van huidbescherming tegen UV-straling voor zowel voetballers als supporters.
02
apr
2024
www.knvb.nl
Tweets
 

Contact

KWF Publieksservice
020 570 05 70 (ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur)

Voor de pers

Ben je journalist of een andere vertegenwoordiger van de media? Met vragen kun je terecht bij onze woordvoerders.

Neem contact op met een van onze woordvoerders