Disclaimer

compilatie van kwf afbeeldingen

​KWF Kankerbestrijding is uitgever van

kwf.nl
en
kwf.nl/pink-ribbon

Themasites

loterij.nl
kwfloterij.nl
acties.kwf.nl
acties.pinkribbon.nl
kwfcollecte.nl
kwfinmemoriam.nl
gms.kwf.nl
doneren.kwf.nl
tegenkk.nl
 

Aansprakelijkheid

KWF maakt de informatie op zijn websites met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit ervan. Alle medisch inhoudelijke informatie beschrijft algemene trends en situaties. Je kan hier geen medische conclusies voor een individueel geval aan verbinden. Voor een juiste beoordeling van jouw eigen situatie, moet je dus altijd overleggen met je arts of andere professionele hulpverlener. Wij zijn niet verantwoordelijke voor informatie op websites van derden. Ook niet als wij hier naartoe linken.

Copyright

Er ligt copyright op alle tekst- en beeldmateriaal en technische voorzieningen van kwf.nl/ en overige sites waarover KWF de redactie voert. Dit copyright is van de Stichting KWF Kankerbestrijding. Het betekent dat niets uit deze websites mag worden gekopieerd, of anderszins gereproduceerd en gedistribueerd. Dit geldt voor gebruik van drukwerk, fotokopie, printwerk, videoband, audioband, film en opslaan als computerbestand. Tenzij het is bedoeld voor huiselijk gebruik. Voor elke uitzondering hierop is uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eindredactie nodig. Voorafgaand aan het gebruiken van deze inhoud.

E-mail van KWF en Pink Ribbon

KWF en Pink Ribbon versturen o.a. digitale nieuwsbrieven via de e-mail. Hiervoor gebruiken we verschillende e-mailadressen. Twijfel je of een mail écht van KWF of Pink Ribbon komt? De Consumentenbond heeft de meest gebruikte trucs in nepmails en waar je op moet letten op een rijtje gezet. Tips over het herkennen van nepmails (phishing)