Gericht geven aan onderzoek

Onderzoeker Renske Altena

Kies een onderzoeksproject om te steunen

Donateurs hebben vaak de wens om een specifiek onderzoek te steunen vanwege persoonlijke ervaringen. Bijvoorbeeld het onderzoek naar een bepaalde kankersoort of behandelmethode. Je kunt gericht geven aan een onderzoek of thema wanneer je ons steunt met een gift vanaf € 5.000.

Jouw wensen centraal

Denk je er aan om jouw grote gift een gerichte bestemming te geven? Wij zoeken graag met je naar een project dat je aanspreekt en dat aansluit bij jouw wensen. Het kan voorkomen dat onderzoeken rondom het gekozen onderwerp of thema niet binnen een redelijke termijn bij ons worden aangemeld voor financiering. Het kan ook voorvallen dat er wel onderzoeken op het gekozen gebied worden aangemeld, maar dat deze niet voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daarom gaan we graag met je in gesprek om binnen de mogelijkheden aan jouw wensen te voldoen.

Blijf op de hoogte

Steun je een specifiek onderzoek? Dan houden we je graag op de hoogte van de voortgang. Je ontvangt een samenvatting van de tussentijdse rapportage en de eindrapportage van de onderzoeker zodra deze beschikbaar is. Daarnaast kunnen we je in contact brengen met iemand van het onderzoeksteam. Uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van de betrokken teamleden.

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd in gericht geven aan een bepaald onderzoek of thema? We overleggen graag met je hoe jouw gift van € 5.000 of meer een goede bestemming krijgt. Neem gerust contact op voor meer informatie via 020 - 570 05 00.