Gericht geven aan onderzoek

Onderzoeker Renske Altena

Kies een onderzoeksproject om te steunen

Donateurs hebben vaak de wens om een specifiek onderzoek te steunen vanwege persoonlijke ervaringen. Bijvoorbeeld het onderzoek naar een bepaalde kankersoort of behandelmethode. U kunt gericht geven aan een onderzoek of thema wanneer u ons steunt met een gift vanaf € 2.000.

Uw wensen centraal

Denkt u er aan om uw grote gift een gerichte bestemming te geven? Wij zoeken graag met u naar een project dat u aanspreekt en dat aansluit bij uw wensen. Het kan voorkomen dat onderzoeken rondom het gekozen onderwerp of thema niet binnen een redelijke termijn bij ons worden aangemeld voor financiering. Het kan ook voorvallen dat er wel onderzoeken op het gekozen gebied worden aangemeld, maar dat deze niet voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daarom gaan we graag met u in gesprek om binnen de mogelijkheden aan uw wensen te voldoen.

Blijf op de hoogte

Steunt u een specifiek onderzoek? Dan houden we u graag op de hoogte van de voortgang. U ontvangt een samenvatting van de tussentijdse rapportage en de eindrapportage van de onderzoeker zodra deze beschikbaar is. Daarnaast kunnen we u in contact brengen met iemand van het onderzoeksteam. Uiteraard is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van de betrokken teamleden.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in gericht geven aan een bepaald onderzoek of thema? We overleggen graag me u hoe uw gift van € 2.000 of meer een goede bestemming krijgt. Neem gerust contact op met relatiemanager Lianne Bogers voor meer informatie via 020 - 570 05 00 en lbogers@kwf.nl.