Gericht geven aan onderzoek

Onderzoeker Renske Altena

Kies een onderzoeksproject om te steunen

Donateurs hebben vaak de wens om een specifiek onderzoek te steunen vanwege persoonlijke ervaringen. Bijvoorbeeld het onderzoek naar een bepaalde kankersoort of behandelmethode. Je kunt gericht geven aan een onderzoek of thema wanneer je ons steunt met een gift vanaf € 5.000. Deze grens is niet van toepassing op nalatenschappen en uitvaartcollectes

Jouw wensen centraal

Denk je er aan om jouw grote gift een gerichte bestemming te geven? Wij zoeken graag met je naar een project dat je aanspreekt en dat aansluit bij jouw wensen. Het kan voorkomen dat onderzoeken rondom het gekozen onderwerp of thema niet binnen een redelijke termijn bij ons worden aangemeld voor financiering. Het kan ook voorvallen dat er wel onderzoeken op het gekozen gebied worden aangemeld, maar dat deze niet voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daarom gaan we graag met je in gesprek om binnen de mogelijkheden aan jouw wensen te voldoen.

Blijf op de hoogte

Steun je een specifiek onderzoek en wil je op hoogte blijven? Dan kunnen we je informeren over de voortgang van het onderzoek. 

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd in gericht geven aan een bepaald onderzoek of thema? We overleggen graag met je hoe jouw gift van € 5.000 of meer een goede bestemming krijgt. Neem gerust contact op voor meer informatie via 020 - 570 05 00.