Fiets tegen kanker

Team Fiets tegen kanker

Sluit je aan bij het Fiets tegen kanker team en fiets mee met geselecteerde evenementen. Haal 500 euro op en krijg je startbewijs gratis. Natuurlijk krijg je ook een gaaf KWF-wielershirt.

Regel zelf een startbewijs

Regel je liever zelf je startbewijs? Helemaal goed. Kies de rit die je wilt fietsen, schrijf je daarvoor in en maak een actiepagina aan. Haal je 500 euro op? Dan verdien je een KWF-wielershirt!

Ride for the Roses

Ride for the Roses

De Ride for the Roses is al 25 jaar hét fietsevenement voor jong en oud. Met 1 gemeenschappelijk doel: zorgen voor versnelling in kankeronderzoek.
Fiets 29 september 2024 mee! Start en finish is in Aalsmeer.

Afdaling Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes

​Alpe d’HuZes: het jaarlijkse evenement voor KWF op de beroemde Alpe d’Huez. Deelnemers fietsen, lopen of wandelen de Franse berg maximaal 6 keer op en af. 
De volgende editie is op 6 juni 2024.

Doe mee aan de Delta Ride for the Roses

DELTA Ride for the Roses

De DELTA Ride for the Roses is hét fietsevenement in Zeeland. Of je nu 25 km fietst op de stadsfiets of 120 km aflegt op de racefiets, iedereen kan meedoen. Samen voor een beter leven met en na kanker.
Fiets 7, 8 of 9 juni 2024 mee!

fietser colsensation

ColSensation

Beklim 20 september 2024 fietsend, rennend of wandelend de Franse Mont Ventoux met ColSensation. En steun kankergerelateerde doelen.

fietser groot verzet

Groot verzet tegen kanker

De volgende editie van het Groot verzet tegen kanker is op 5 en 6 september 2024. Wandelaars, hardlopers en fietsers beklimmen de Mont Ventoux en steunen zo levensreddend onderzoek.