Fiets tegen kanker

Team Fiets tegen kanker

Sluit je aan bij het Fiets tegen kanker team en fiets mee met geselecteerde evenementen. Haal 500 euro op en krijg je startbewijs gratis. Natuurlijk krijg je ook een gaaf KWF-wielershirt.

Regel zelf een startbewijs

Regel je liever zelf je startbewijs? Helemaal goed. Kies de rit die je wilt fietsen, schrijf je daarvoor in en maak een actiepagina aan. Haal je 500 euro op? Dan verdien je een KWF-wielershirt!

Ride for the Roses

Ride for the Roses

Letterlijk en figuurlijk in de versnelling voor kankeronderzoek. De Ride for the Roses is het fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 25 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen of kiest voor de langste rit, 100 km, we doen het samen!

Op 1 oktober 2023 kun je meedoen aan Ride for the Roses. Start en finish is dit jaar in Aalsmeer.

Afdaling Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes

​Alpe d’HuZes: het jaarlijks fiets- en loopevenement voor KWF dat op de beroemde Franse berg Alpe d’Huez plaatsvindt. Deelnemers fietsen, lopen of wandelen duizenden deelnemers de Alpe d'Huez tot 6 keer op en af. De volgende editie van de Alpe d'HuZes is op 6 juni 2024. Deelnemers hebben in totaal al meer dan 200 miljoen opgehaald.

Doe mee aan de Delta Ride for the Roses

DELTA Ride for the Roses

De DELTA Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 25 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen, of 120 kilometer aflegt op de racefiets in het grootste peloton van Nederland, iedereen kan meedoen. Samen, op weg naar een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met en na kanker.

fietser colsensation

ColSensation

Op 15 september 2023 wordt de 10e editie van ColSensation  gefietst, gerend of gewandeld op de Franse Mont Ventoux. 

fietser groot verzet

Groot verzet tegen kanker

De volgende editie van het Groot verzet tegen kanker is op 5 en 6 september 2024. Wandelaars, hardlopers en fietsers beklimmen dan de Mont Ventoux.