VriendenLoterij & KWF

Jong stel op het strand

Vriendenloterij: speel mee en steun KWF

Wil je kans maken op tienduizenden prijzen en tegelijkertijd KWF steunen? Dat kan met de VriendenLoterij. De Vriendenloterij is een loterij waarbij iedereen wint. De goede doelen én de deelnemers!

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de VriendenLoterij is je mobiele telefoonnummer je lotnummer. Deelnemers maken met hun mobiele telefoonnummer maandelijks kans op meer dan honderdduizend prijzen en hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen.

Inmiddels spelen ruim 552.000 deelnemers mee voor 46 goede doelen en ruim 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 969 miljoen euro aan goede doelen geschonken. Organisaties zoals KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Hartstichting, Nationaal Fonds Kinderhulp en Nationaal Ouderenfonds ontvangen jaarlijks een bijdrage.

(fotografie headerfoto: Roy Beusker Fotografie)

Hoe werkt het?

  • Je kiest zelf voor welk goed doel je meespeelt.
  • Tenminste 40% van de lotprijs gaat direct naar dat doel.
  • KWF is een van de goede doelen.
  • Al meer dan 15 jaar ontvangt KWF een bijdrage van de VriendenLoterij.

Meespelen

  1. Meld je aan op de website van de VriendenLoterij.
  2. Kies het aantal loten waarmee je wilt spelen en vink KWF aan als goed doel.
  3. Van elk lot gaat automatisch tenminste 40% van jouw inleg naar KWF. Heel simpel dus!

Ja, ik speel mee in de VriendenLoterij voor KWF Kankerbestrijding!