Nederlandse Loterij & KWF

Vader en zoon in het herfstbos

Nederlandse Loterij: speel mee en steun KWF

Bijdragen én kans maken op mooie geldprijzen? Speel dan mee met Nederlandse Loterij!

Hoe werkt het?

Nederlandse Loterij, de naam achter 7 bekende spelmerken, maakt niet alleen veel deelnemers blij met mooie geldprijzen. Ze zorgen er ook voor dat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Dit doen ze door sport en beweging bereikbaar te maken voor iedereen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch en van revalidatie tot gehandicaptensport. Nederlandse Loterij draagt haar opbrengst af aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en 18 goede doelen, waaronder KWF.

Waar gaat het geld naartoe?

De opbrengst die KWF ontvangt, gaat naar de Gezonde Generatie. Dit is een initiatief van de Samenwerkende Gezondheidsfondsen.

De ambitie van de Gezonde Generatie is dat in 2040 de Nederlandse jeugd de gezondste is ter wereld. Ze werken aan de gezondheid van toekomstige generaties zodat zij kunnen opgroeien in een gezonde omgeving, met een gezonde leefstijl. Nog altijd roken veel jongeren, eten en drinken veel kinderen en jongeren ongezond en hebben veel jongeren last van stress en prestatiedruk. Dit tij willen ze keren door meer prioriteit te geven aan gezondheid en preventie.

Meespelen

Je kunt online of bij één de 5.000 verkooppunten in het land loten kopen voor de spellen van Nederlandse Loterij.

Ja, ik speel mee met Nederlandse Loterij

Cheque Nederlandse Loterij KWF