Tegen kanker. Voor het leven.

Rennende mensen op een brug in ren tegen kanker shirts

Kom in actie tegen kanker en voor het leven

Schrijf je in bij een evenement of organiseer je eigen actie. Alleen of in een team. Doe mee op jouw manier en haal geld op voor belangrijk kankeronderzoek!

Onderzoeker Renske Altena

Nieuwe doorbraken

Dankzij jouw steun werken duizenden wetenschappers aan onderzoek dat levens verandert. Geef jij ook aan nieuwe doorbraken in kankeronderzoek? 

Vrouw kijkt in de camera

Emotionele steun in de buurt

Kanker doet veel met je. Bij een centrum voor leven met en na kanker kun je terecht voor lotgenotencontact, ontspanning of verwerking. Met 80 locaties is er altijd een bij jou in de buurt. Deze centra zijn mede mogelijk dankzij KWF-donateurs. Dankjulliewel!

Meer over...

Proostende mensen op een verjaardag

Op je gezondheid?

Wist je dat alcohol je kans op 7 soorten kanker groter maakt? Die kans is al groter bij 1 glas per dag. Drink je niet? Dan heb je minder kans op deze soorten kanker.

de afspraak die je niet wilt missen

De uitnodiging die je niet wil missen

Met een uitstrijkje of de zelfafnameset verklein je de kans om baarmoederhalskanker te krijgen. We adviseren dan ook: doe mee met het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker!

 

Portret man buiten

Als je niet meer beter wordt

Hoe leef je als je weet dat de dood komt? Bij wie kun je voor hulp terecht? Ook in de laatste fase maakt de juiste zorg het verschil. Om het leven zoveel mogelijk te kunnen leven.
 

Help ook mee

groep fietser tegen kanker

STRAVA-challenge: 100 mijl voor KWF

Grijp de kans om een unieke KWF Fiets tegen kanker badge te verdienen op STRAVA. Dé app waarmee je jouw sportieve prestaties bijhoudt. Word lid van de KWF club en fiets in september 100 mijl voor KWF.

De Nalatenschap 2020 Frans

Laat je idealen voortleven

Dankzij nalatenschappen kunnen we mensen met en na kanker helpen. Ook jij kunt je steentje bijdragen. Geef na het leven, en neem KWF op in je testament. 

Twee jongeren winnen een prijs

KWF Loterij

Bij de KWF Loterij steun je mensen met kanker én speel je mee voor hele leuke, gesponsorde prijzen. Maak deze trekking kans op een overnachting op Landgoed de Wilmersberg of een transportfiets van Cortina. Speel jij mee?