Tegen kanker. Voor het leven.

KWF lichtje met doosje

Cadeautip: een lichtje voor een dierbare

Geef deze feestdagen ook een lichtje cadeau. Een liefdevol en persoonlijk brievenbuscadeautje voor iedereen die geraakt is door kanker.

Omhelzing broer en zus

Maak levensreddend onderzoek mogelijk

1 op de 2 mensen krijgt kanker. Broers, zussen, vrienden… het raakt ons allemaal. Met de hulp van onze donateurs financieren we levensreddend onderzoek. Voor een beter leven voor mensen met en na kanker.

Bas Groot Koerkamp | onderzoeker

Laten zien dat de chemopomp werkt

Dankzij onze donateurs dragen we bij aan de ontwikkeling van de chemopomp. Prof. Bas Groot Koerkamp doet onderzoek naar deze nieuwe behandelmethode bij galwegkanker en uitzaaiingen in de lever.

Meer over...

Drie jongeren

HPV-vaccinatie beschermt tegen kanker

HPV kan 6 soorten kanker veroorzaken. Vaccinatie beschermt tegen het virus en verkleint de kans op kanker. Daarom worden jongens en meisjes uitgenodigd voor de HPV-vaccinatie.

Vrouw zit aan tafel en bekijkt foto's

Vermoeidheid bij kanker

​Veel mensen zijn na hun kankerbehandeling extreem moe. Dit kan maanden, of zelfs jaren duren. Waar komt dit vandaan? En wat kun je doen?

Man proost met vrienden (c) Fauxels

Waar krijg je kanker van?

Vaak krijg je kanker door pech. Bijvoorbeeld omdat je erfelijke aanleg hebt. Of zonder duidelijke reden. Maar er zijn ook dingen die je kans op kanker groter maken. Zoals roken en zon, maar ook alcohol. 

Help ook mee

Wandel tegen kanker voor KWF

Wandel tegen kanker in Den Haag

De City Pier Night Walk is een uniek wandelevenement aan de vooravond van de CPC Loop Den Haag. Je loopt in de schemering van het Malieveld naar de Pier in Scheveningen. Geef je wandeling extra betekenis: Wandel tegen kanker en laat je sponsoren voor KWF.

Mensen op kantoor

Steun KWF als bedrijf

Draag maatschappelijk bij als bedrijf. Doe bijvoorbeeld vrijwilligerswerk met je medewerkers, of doneer maandelijks een deel van het salaris. Zakelijke donaties kun je in sommige gevallen aftrekken bij de belasting. 

Twee jongeren winnen een prijs

KWF Loterij

Bij de KWF Loterij steun je mensen met kanker én speel je mee voor hele leuke, gesponsorde prijzen. We organiseren 4 trekkingen per jaar. Je steunt en maakt kans zolang je wilt!