KWF Vriendendienst

Organiseer samen hulp voor iemand die het nodig heeft

Wil je graag iemand helpen? Of heb je zelf hulp nodig? Met KWF Vriendendienst verdeel je makkelijk taken. Minder gedoe, snel gedaan.

Hoe werkt KWF Vriendendienst?

Mensen willen graag helpen als iemand ziek is. Maar die hulp organiseren voor jezelf of een dierbare kost tijd en energie. Soms weet je ook niet goed hoe je iemand kunt helpen. KWF Vriendendienst maakt dit makkelijk. Met een druk op de knop zien vrienden en bekenden welke hulp er nodig is, en kunnen zij het oppakken. Dat is handig!

Ik wil helpen

De hulp van jou en andere vrienden zijn van grote waarde voor jullie naaste.

  • Zie meteen wat je kunt doen voor je dierbare.
  • Vink de taken af die jij uit handen neemt.
  • Krijg een bericht als er een nieuwe taak is aangemaakt.

Ik heb hulp nodig

Hulp vragen is soms moeilijk. Maar je vrienden en bekenden doen het met alle liefde.

  • Vraag met een druk op de knop vrienden en bekenden om hulp.
  • Voeg taken toe die anderen voor je kunnen doen, wanneer het jou uitkomt.
  • Zie meteen welke taken vrienden en bekenden voor je oppakken.

> Start ook met KWF Vriendendienst

'Als ik iets voor je kan doen...'

Wil je graag iemand helpen, maar weet je niet hoe? Misschien omdat je niet weet wat er moet gebeuren. Of omdat je twijfelt wat de ander fijn vindt.

Met KWF Vriendendienst organiseer je makkelijk hulp voor iemand die dat nodig heeft. Je verdeelt snel taken in een groepje. De persoon die hulp nodig heeft, maakt die taken aan. Zo zie jij in een overzicht waar en wanneer hulp nodig is. Vervolgens vink jij de taken af die je uit handen neemt. En je krijgt automatisch een melding als er een nieuwe is toegevoegd. Dat is handig!

Als het je zelf even niet lukt

Hoor je ook vaak ‘Als ik iets voor je kan doen…’? Maar vind je het toch moeilijk om hulp te vragen? Misschien omdat je je bezwaard voelt. Of omdat het vaak veel geregel is. Heen en weer appen met verschillende mensen over verschillende taken. Die tijd en energie heb je juist nu nodig voor iets anders.

KWF Vriendendienst maakt hulp vragen makkelijk. In 2 minuten maak je een hulpgroep met vrienden en familie. Jij hoeft alleen maar taken aan te maken waar je hulp bij nodig hebt. Bijvoorbeeld boodschappen doen of het opvangen van de kinderen. Je geeft aan wat, wanneer, waar nodig is. Je vrienden en familie krijgen automatisch een melding, en vinken de taken af die ze uit handen nemen. Zo zie jij in een overzicht wie wat voor je doet.