Werven aan de deur of via telefoon

Onze manieren van werving

Voor ons werk zijn we afhankelijk van mensen die ons een warm hart toedragen, zoals donateurs en vrijwilligers. Hun bijdrage is onmisbaar, want dankzij hen kunnen we elke dag kanker bestrijden én ons inzetten voor een beter leven met en na de ziekte. Daarom zoeken we donateurs, vrijwilligers en KWF Loterij-spelers via persoonlijke gesprekken aan de deur en telefoon.

Iemand aan de deur

Regelmatig gaan enthousiaste jongens en meiden op pad om donateurs, deelnemers voor de KWF Loterij en vrijwilligers te zoeken. Dit gebeurt op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 20.00 uur. Nooit op zondag.
Ook is KWF soms te vinden op evenementen.

Wil je weten of de mensen van KWF in jouw buurt aanwezig zijn? Check dan het wervingsrooster van CBF (de toezichthouder op erkende goede doelen in Nederland).

Heb je een vraag over wervers die aan de deur zijn geweest? Mail dan naar [email protected].

Hoe herken je onze wervers?

  • Ze hebben altijd rode kleding of een wit hesje aan met het logo van KWF.
  • Ze vragen niet om meteen geld te geven. Maar of je een formulier wilt invullen om donateur, loterijspeler of vrijwilliger te worden.
  • Ze hebben een tablet (zoals een iPad) bij zich waarop informatie staat en het formulier kan worden ingevuld.
  • Je ontvangt - als je het formulier hebt ingevuld - een bevestiging van je aanmelding per sms.

Iemand aan de telefoon

Om in contact te komen met donateurs, vrijwilligers en KWF Loterij-spelers bellen we ook weleens. Dat gebeurt vooral door externe bedrijven die dat voor ons doen. Natuurlijk werken we volgens alle wettelijke bepalingen.