Werven aan de deur of via telefoon

Onze manieren van werving

Voor ons werk zijn we afhankelijk van mensen die ons een warm hart toedragen, zoals donateurs en vrijwilligers. Hun bijdrage is onmisbaar, want dankzij hen kunnen we elke dag kanker bestrijden én ons inzetten voor een beter leven met en na de ziekte. Daarom zoeken we vrijwilligers & donateurs die ons voor een langere periode willen steunen via persoonlijke gesprekken aan de deur en telefoon.

Iemand aan de deur

Regelmatig gaan enthousiaste jongens en meiden op pad om donateurs, deelnemers voor de KWF Loterij en vrijwilligers te zoeken. Dit gebeurt op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 20.00 uur. Nooit op zondag.
Ook is KWF soms te vinden op evenementen.

Wil je weten of de mensen van KWF in jouw buurt aanwezig zijn? Check dan middels een postcodecheck het wervingsrooster van CBF (de toezichthouder op erkende goede doelen in Nederland).

Heb je een vraag over wervers die aan de deur zijn geweest? Mail dan naar [email protected].

Hoe herken je onze wervers?

  • Ze bezoeken alleen wijken die zijn geboekt via het bovenstaande wervingsrooster van CBF.
  • Ze hebben altijd rode kleding aan met het logo van KWF. 
  • Ze vragen nooit om contant geld te geven. Maar of je een formulier wilt invullen om vrijwilliger of donateur te worden.
  • Ze hebben een tablet (zoals een iPad) bij zich waarop informatie staat en het formulier kan worden ingevuld.
  • Je ontvangt - als je het formulier hebt ingevuld - direct een bevestiging van je aanmelding per e-mail.

Iemand aan de telefoon

Om in contact te komen met donateurs, vrijwilligers en KWF Loterij-spelers bellen we ook weleens. Dat gebeurt vooral door externe bedrijven die dat voor ons doen. Natuurlijk werken we volgens alle wettelijke bepalingen.