Collecte

Collectant met dochter en collectebord

Van collectebus naar collectebord

De KWF collecte is vernieuwd! Sinds 2022 lopen alle collectanten met een collectebord met QR-code, in plaats van een collectebus. Gelukkig kun je, vertrouwd als altijd, bij de collectant jouw donatie doen.

QR code KWF collecte

Zo werkt doneren via QR

Tijdens de KWF-collecteweek betaal je makkelijk, veilig en snel met je mobiele telefoon. Dat werkt heel simpel, door de QR-code te scannen die op het collectebord staat afgebeeld. 

portret vrouw-campagne Voor het leven - 1600x600

Elke euro helpt

Jouw donatie aan de collecte komt goed terecht. Naast levensveranderend onderzoek investeren we ook in zorg voor patiënten en naasten. Zodat iedereen het leven zoveel mogelijk kan leven.

Radio 2 helpt mee met de grote Radiocollecte voor KWF

Radio 2 helpt mee met collecteren

NPO Radio 2 steunt de KWF collecteweek! De hele week collecteerden de dj's en luisteraars in verschillende wijken in Nederland. En zamelden ze zoveel mogelijk donaties in voor het goede doel. Kijk en luister de mooiste fragmenten terug.

Vrouw op straat met collectebord

Word collectant

Wil jij volgend jaar meehelpen? Als collectant ga je in de 1e week van september met het collectebord langs de deuren. Elke euro die je ophaalt draagt bij aan een beter leven met en na kanker.

vrouw met mobiel kwf collecte app

Word online collectant

Wil je wel collecteren, maar liever niet langs de deuren? Collecteer heel makkelijk online. In een paar klikken heb je jouw persoonlijke collectepagina klaar.

Vrijwilliger met collectebord

Ik ben collectant

Ben je al collectant en zoek je meer informatie over de collecteweek? Bezoek dan onze pagina voor collectanten op kwf.nl/voor-collectanten