Collecte

Collectant met dochter en collectebord

Collectebus wordt collectebord

De KWF collecte vernieuwt! Vanaf dit jaar lopen alle collectanten met een collectebord met QR-code, in plaats van een collectebus. Gelukkig kun je, vertrouwd als altijd, bij de collectant jouw donatie doen.

QR code KWF collecte

Zo werkt doneren via QR

Tijdens de KWF-collecteweek betaal je makkelijk, veilig en snel met je mobiele telefoon. Dat werkt heel simpel, door de QR-code te scannen die op het collectebord staat afgebeeld. 

portret vrouw-campagne Voor het leven - 1600x600

Elke euro helpt

Jouw donatie aan de collecte komt goed terecht. Naast levensveranderend onderzoek investeren we ook in zorg voor patiënten en naasten. Zodat iedereen het leven zoveel mogelijk kan leven.

NPO Radio 2 Collectebus

Mooiste momenten NPO Radio 2

NPO Radio 2 steunt de KWF collecteweek! De hele week maakten de dj's 100 uur radio voor KWF. En rijden ze door heel Nederland met de NPO Radio 2 Collectebus om zoveel mogelijk donaties in te zamelen. Kijk de mooiste momenten terug. 

Vrouw op straat met collectebord

Word collectant

Wil jij je 1 keer per jaar een paar uurtjes inzetten? Als collectant ga je met het collectebord langs de deuren. Elke euro die je ophaalt draagt bij aan een beter leven met en na kanker.

Vrijwilliger met collectebord

Ik ben collectant

Ben je al collectant en zoek je meer informatie over de collecteweek? Bezoek dan onze pagina voor collectanten op kwf.nl/collecteren