Collecte

Jongetje met collectebus

Opbrengst € 4,2 miljoen

De opbrengst is bekend: er is € 4,2 miljoen opgehaald voor kankerbestrijding. Dankzij deze giften kan KWF investeren in baanbrekend onderzoek en de zorg voor de kankerpatiënt. Bedankt voor jouw steun!

Spaarvarken

Besteding

De opbrengst van de collecte besteden we aan onze missie: minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven.

Eline (37) kreeg in 2018 de diagnose borstkanker

'Ik wil genieten, leven!'

"Collectanten zorgen dat mensen zoals ik een toekomst krijgen". Eline (37)  kreeg in 2018 de diagnose borstkanker. Vanaf dat moment staat haar leven compleet op z'n kop. Hoe is het nu met haar?

Ruud de Wild steunt de NPO Radio 2 Collecte Drive-In

Mooiste momenten NPO Radio 2

NPO Radio 2 steunt de KWF-collecteweek! De hele week maakten de dj’s 100 uur radio voor KWF, vanuit een speciale drive-in locatie in Deventer. Kijk de mooiste momenten terug. 

Collectant aan de deur

Word collectant

Wil je zelf collecteren? Geweldig! Geef je alvast op als collectant voor 2021. Of kies een van de andere functies binnen het collecteteam.

Vrijwilliger met collectebus

Ik ben collectant

Ben je al collectant en zoek je meer informatie over de collecteweek? Bezoek dan onze pagina voor collectanten op kwf.nl/collecteren.