Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Wandel tegen kanker tijdens de Alternatieve Vierdaagse

Ook dit jaar gaat de Nijmeegse Vierdaagse door corona in zijn normale vorm niet door. Maar, je kunt wel meedoen aan de Alternatieve Vierdaagse! Wandel van 20-23 juli mee, vanuit je eigen gekozen locatie, via De Alternatieve Vierdaagse-app. Vier dagen lang worden je kilometers geregistreerd, zo kun je tóch jouw Vierdaagse volbrengen. 

Om drukte te vermijden, wordt er niet gelopen over het officiële parcours. Dat kan dus vanuit je eigen huis, of elders in het land en zelfs in het buitenland. Je kunt kiezen voor 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Al jouw afgelegde kilometers op 20 tot en met 23 juli 2021 worden bijgehouden en geregistreerd in De Alternatieve Vierdaagse-app. Deze app is vanaf begin juli gratis te downloaden en te gebruiken. 

Wandel tegen kanker
Geef jouw deelname aan de Alternatieve Vierdaagse éxtra betekenis en wandel tegen kanker. Maak een actiepagina en laat je sponsoren voor elke stap die je zet. Elke euro die je ophaalt draagt bij aan een beter leven voor mensen die zijn geraakt door kanker.

Alternatieve Vierdaagse

  • Inschrijven via alternatievevierdaagse.nl
  • Gratis Wandel tegen kanker-shirt bij 500 euro aan sponsorgeld
  • Houd je voortgang bij in de Alternatieve Vierdaagse- app
  • Haal geld op via je eigen actiepagina