Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Wandel tegen kanker

Ga jij in 2020 de Nijmeegse Vierdaagse lopen?

Haal nog meer voldoening uit dit sportieve evenement en laat je sponsoren voor een goed doel. Al jaren laten vele wandelaars van de Vierdaagse zich sponsoren voor kankeronderzoek. KWF waardeert dit enorm en biedt daarom al deze wandelaars tips & en support aan. 

Samen maken we stappen

Zet jij je tijdens de Vierdaagse in door sponsorgeld voor baanbrekend kankeronderzoek in het Radboudumc op te halen? Dan zetten wij ons ook in voor jou. Dit kun je van ons verwachten:

  • De mogelijkheid om  je eigen actiepagina aan te maken via acties.kwf.nl/nijmeegse om jezelf en jouw actie te promoten;
  • Tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren; 
  • Een mooi wandelshirt; 
  • Aanwezigheid van masseurs op de route; 
  • Drinken en versnaperingen bij onze KWF-stands langs de route; 
  • Support van KWF medewerkers en vrijwilligers tijdens de Vierdaagse. Uiteraard moedigen we je aan tijdens deze geweldige prestatie.

Wat vragen wij van jou?

Nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen kanker. Kankeronderzoek is dan ook hard nodig! Daarom vragen wij elke deelnemer om minimaal 250  euro sponsorgeld in te zamelen. Wij helpen je met sponsortips en -tricks om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Vertel iedereen over je actie en je zult zien dat het sponsorgeld binnen komt!

Meld je actie aan

Heb je een startbewijs? Maak dan meteen een actiepagina!

Nadat jij je hebt aangemeld, krijg je een eigen actiepagina en kun je direct sponsors werven en (online) op jouw actie laten doneren.