Collecteer als bedrijf

Maak ook een positieve impact met jouw bedrijf

Van 3 t/m 9 september collecteren tienduizenden mensen voor KWF. En jouw bedrijf kan nu ook meedoen! Zo maak je een positieve impact. Want elke euro die je ophaalt investeren we in een beter leven voor mensen met en na kanker.

Meedoen is makkelijk en zo geregeld. Of je nu individueel wilt, of in teamverband. Op de werkvloer, op straat, of online. Er is van alles mogelijk.

Neem contact op

Wil je van gedachten wisselen over de manier waarop je je met jouw bedrijf voor KWF kunt inzetten? Neem dan contact op met Sanne Ydema via 020 570 05 70. Of mail naar [email protected]. We denken graag mee.

Manieren om te collecteren

Op de werkvloer

Een klein groepje medewerkers gaat met het collectebord van collega naar collega om geld op te halen voor KWF. Iedereen die wil kan heel simpel doneren: scan gewoon de QR-code met een telefoon. Zo doneer je makkelijk, veilig en snel via iDEAL. 

Op straat

Nodig zoveel mogelijk medewerkers uit om zelf collectant te worden! Iedereen die meedoet, krijgt een collectebord. En kan zelf in de eigen buurt straten selecteren om te lopen. Of het bord meenemen naar de sportclub of een verjaardagsfeestje.

Online

Geef elke medewerker een eigen online collectepagina. Met één druk op de knop kunnen ze een donatieverzoek delen via WhatsApp, e-mail of sociale media. Makkelijk en veilig!

Hoe werkt het?

Hoe werkt collecteren als bedrijf?

 • Stap 1: Meld je aan

Laat je gegevens achter via het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op en helpen we jou om je bedrijfscollecte in te richten. Je krijgt een eigen online pagina die je helemaal zelf kan beheren. 

 • Stap 2: Kies jouw manier van collecteren

Bedenk hoe je jouw medewerkers in actie wilt laten komen. Dat kan op 3 manieren: op de werkvloer, op straat of online. Een combinatie kan natuurlijk ook!

 • Stap 3: Trommel je medewerkers op

Tijd om in actie te komen! Promoot de collecte binnen jouw bedrijf en breng zoveel mogelijk collega’s op de been. We helpen je met handig promotiemateriaal zoals een intranetbericht, poster en andere tools.

 • Stap 4: Laat je impact zien

Dankzij jullie inzet maken we het verschil voor mensen met kanker. Daar mag je heel trots op zijn! Deel hoeveel jullie samen hebben opgehaald voor het goede doel. Dit kun je op elk moment inzien op jouw bedrijfspagina.
 

Waarom collecteren als bedrijf

Collectant met collectebord

4 redenen om te collecteren als bedrijf

 • 1. Je kunt iets doen tegen kanker
  In elk bedrijf worden mensen geraakt door kanker. Met deze actie maak jij een verschil.
 • 2. Je bent maatschappelijk verantwoord bezig (MVO)
  Je steunt het goede doel. Elke euro die je ophaalt investeren we in zorg en onderzoek.
 • 3. Je werkt aan teambuilding
  Samen in actie komen voor het goede doel zorgt voor verbinding tussen collega’s.
 • 4. Je draagt bij aan de vitaliteit van je medewerkers
  Door samen te collecteren kom je achter je bureau vandaan, en in beweging. Dat is gezond!

Laat je gegevens achter

Wil je meer info? Of gelijk aanmelden? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.