Kadoneren

Verjaardag

Kadoneer een feestje voor KWF

Wat zou jij het állerliefst voor je verjaardag willen hebben? Je lievelingsparfum? Een mooi boek of... heb je helemaal niks op je verlanglijstje? Dat is niet zo gek, want meer Nederlanders (60%) vinden het best lastig om een kado te verzinnen voor zijn verjaardag. Meer dan 80% heeft wel eens een kado gekregen die hij niet leuk vond.

Geen kado, maar wel een wens

Wil je geen kado, maar heb je wel een wens? En wil je jouw verjaardag extra bijzonder maken? Vraag dan in plaats van een kado een donatie voor KWF Kankerbestrijding. Zo help je met jouw verjaardag de miljoenen Nederlanders die worden geraakt door kanker.

In een paar simpele stappen maak je een feestpagina aan die je vervolgens deelt met iedereen die je voor je feestje wilt uitnodigen. Daarna kunnen al je gasten kadoneren ter gelegenheid van jouw feestje. Ook als je geen feestje geeft, is kadoneren natuurlijk een mooie manier om toch even stil te staan bij een bijzondere dag. 

Het gekste kado ooit...

Wist je dat het gekste kado dat ooit iemand heeft gekregen... een kussen is die je kan aansluiten op je ... radio? Ja echt! Andere gedenkwaardige kado's: Kerstboomverlichting voor in je auto, een tweedehands dekbedhoes of een dvd terwijl je geen dvd-speler hebt. Of een schilderij van een struisvogel, terwijl je ooit gebeten bent door zo'n dier.

Waarom kadoneren?

Door te kadoneren draag je bij aan de financiering van kankeronderzoek, preventie en ondersteuning van mensen met kanker. Samen werken we aan een beter leven met en zonder kanker.

Op kadoneren.nl kun je kiezen tussen verschillende thema's. Bijvoorbeeld voor een jubileum, verjaardag of bruiloft.