Speel mee met de VriendenLoterij en steun Pink Ribbon

Vrouw in kantooromgeving, collega's op achtergrond

Speel mee voor Pink Ribbon

Door voor Pink Ribbon mee te spelen met de VriendenLoterij maak je zelf kans op mooie prijzen én steun je onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker. 
Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Opzeggen kan op elk gewenst moment.

Koop een lot en speel mee voor Pink Ribbon
 

VriendenLoterij logo

Een lot kost € 15,- per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar. Op vriendenloterij.nl/speluitleg lees je meer informatie. Speel bewust 18+.

Bijdrage VriendenLoterij 2022

Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij ontvingen we het bedrag van  €341.454,-.
Deze bijdrage is mogelijk gemaakt door de deelnemers die in 2022 hebben meegespeeld.
 

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van cultuur, sport en welzijn die zich inzetten om dagelijks geluk voor iedereen mogelijk maken. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor welke organisatie of instelling ze meespelen en maken direct kans op mooie prijzen. Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan 57 culturele partners en bijna 3.500 goede doelen, clubs en verenigingen.   
  
Ook kunnen deelnemers met hun VriendenLoterij VIP-KAART elke dag beleven wat zij mede mogelijk maken. De kaart geeft gratis toegang tot meer dan 135 musea en daarnaast tot 50% korting op talloze dagjes en avondjes uit, van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera. Dankzij de deelnemers schonk de VriendenLoterij sinds 1989 in totaal al ruim € 2,1 miljard.  
  
De VriendenLoterij en de Nationale Postcode Loterij vormen samen met de Postcode Loterijen in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen de Postcode Lottery Group. De Postcode Lottery Group is met jaarlijks € 854 miljoen euro aan donaties één van de grootste private geldgevers aan goede doelen ter wereld. Goede doelen loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO).