Help mee

Help mee op jouw manier

Wil jij bijdragen aan betere onderzoeken en behandelingen voor mensen met borstkanker? Zet dan je beste beentje voor en kom in actie voor Pink Ribbon. Dat kan op vele manieren. Sportief, een donatie doen, zelf iets organiseren of een product kopen in onze webshop. 

Doneer online

Elke euro die we binnekrijgen helpt. Word (vaste) donateur, of geef eenmalig. 

Pink Ribbon Armband 2023

Pink Ribbon Armband 2023

Dit is de nieuwe Pink Ribbon Armband. De nieuwe Pink Ribbon Armband is er! Deze keer ontworpen door onze ambassadeur Quinty Trustfull. Als eerbetoon aan haar veel te vroeg overleden moeder.

Pink online collecte

Online collecteren voor Pink Ribbon

Wist je dat je heel gemakkelijk een online collectebus kan maken? Je kan de link van deze collectebus delen via WhatsApp of social media en zo heel gemakkelijk geld inzamelen. 

Roze spaarvarken op hand

Schenken aan Pink Ribbon

Met een periodieke gift profiteer je van maximaal belastingvoordeel. Je mag je gift jaarlijks als aftrekpost opvoeren bij je aangifte inkomstenbelasting. Bovendien geef je ons ook zekerheid voor de toekomst, waardoor wij meerjarige onderzoeken kunnen steunen. Je gift is op die manier meer waard.

Vrouw bekijkt papieren met telefoon en laptop

Nalaten

Door Pink Ribbon op te nemen in je testament, help je ons om meer geld te besteden aan borstkankeronderzoek. Jij kunt ervoor kiezen ons te helpen door Pink Ribbon tot erfgenaam te benoemen (erfstelling) of een legaat op te nemen in je testament.

Vrouw met tablet in kantooromgeving

Meespelen met de VriendenLoterij

Door voor Pink Ribbon mee te spelen met de VriendenLoterij maak je zelf kans op mooie prijzen én steun je onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker. 14 x per jaar is er een trekking waarbij je kans maakt op mooie (geld)prijzen!