Pink Ribbon Armband

Quinty met de Pink Ribbon Armband 2023

De nieuwe Pink Ribbon Armband is er!

Quinty Trustfull ontwierp de Pink Ribbon Armband 2023. Als eerbetoon aan haar veel te vroeg overleden moeder en vanwege het 20-jarig bestaan van Pink Ribbon. “Bijna 20 jaar geleden verloren we haar en het gemis is er nog elke dag. Pink Ribbon bestaat dit jaar 20 jaar in Nederland. Ik vind het fantastisch en eervol dat ik dit jaar mag bekronen met dit ontwerp.”

Over het ontwerp

De roze, elastische armband heeft 20 gekleurde kralen. Ook zijn er 2 bijzondere bedels in het ontwerp verwerkt. Het bekende lintje, speciaal dit jaar met een 2 en een 0 in de pootjes gestanst. De vlinder-bedel was de wens van Quinty. “Deze doet me aan mijn moeder denken. En staat onder andere voor liefde.” 

Koop de armband in de webshop

Waar is de Pink Ribbon Armband te koop?

De Pink Ribbon Armband is te koop in de webshop. 

Je kan de Pink Ribbon Armband in de borstkankermaand oktober ook in de winkel kopen. Bij o.a. Albert Heijn, Bruna, DA & Hunkemöller. 

De armband is ook te koop bij:
Ako
Garcia
Hoogvliet Supermarkten
Jeans Centre
Manfield
MCD Supermarkten
Boon's Markt
Norah
Primera (niet bij alle vestigingen)
Pink Gellac 

Hoe houd je de Pink Ribbon Armband mooi?

De manier waarop je omgaat met jouw armband is van invloed op de levensduur. De meeste sieraden blijven mooier wanneer je ze niet draagt bij zwemmen en douchen. Heb je een gecombineerde armband, dan kan het zomaar zijn dat er een reactie plaatsvindt tussen de verschillende materialen wanneer deze materialen bijvoorbeeld in contact komen met schoonmaakmiddelen of parfum. Er kan dan verkleuring optreden.

Doe geen sieraden om direct na het gebruik van parfum, crème of make-up op de plek van het sieraad. Wacht liever even een half uurtje om te voorkomen dat deze middelen jouw armband laten verkleuren of uitdrogen.

Het materiaal van alle goudkleurige delen van de Pink Ribbon Armband,is stainless steel. Dat verkleurt niet, geeft niet af op de huid en is 100% waterproof. Hoewel het gehalte nikkel laag is bevat stainless steel wel nikkel. 
Toch raden we je af om je armband om te houden met bijvoorbeeld douchen. Zo blijft 'ie nog langer mooi!