Pink Ribbon Armband

Pink Ribbon Armband 2022

Pink Ribbon Omarmband 

De Pink Ribbon Armband 2022 is hét symbool om mensen met borstkanker te steunen. De twee met elkaar verweven hartjes staan symbool voor zelfcompassie en de steun die we aan vrouwen met borstkanker willen geven. We noemen de Pink Ribbon Armband dan deze keer ook de Pink Ribbon Omarmband.

Je koopt de Pink Ribbon Armband in de webshop

Hoe houd je de Pink Ribbon Armband mooi?

De manier waarop je omgaat met jouw armband is van invloed op de levensduur. De meeste sieraden blijven mooier wanneer je ze niet draagt bij zwemmen en douchen. Heb je een gecombineerde Armband, dan kan het zomaar zijn dat er een reactie plaatsvindt tussen de verschillende materialen wanneer deze materialen bijvoorbeeld in contact komen met schoonmaakmiddelen of parfum. Er kan dan verkleuring optreden.

Doe geen sieraden om direct na het gebruik van parfum, crème of make-up op de plek van het sieraad. Wacht liever even een half uurtje om te voorkomen dat deze middelen jouw Armband laten verkleuren of uitdrogen.

De bedel van de Pink Ribbon Armband is gemaakt van alloy. Dat is een mengeling van materialen en is te vergelijken met stainless steel. Er zit dus ook nikkel in de armband verwerkt.