Persoverzicht

Persberichten & Standpunten

Persoverzicht

Persberichten & Standpunten

Op deze pagina zijn alle persberichten en standpunten die KWF de afgelopen jaren heeft gepubliceerd terug te vinden. Kies eerst of je een persbericht of een standpunt wil zoeken, selecteer dan een categorie of jaartal, zodat je de juiste pagina kunt openen.

KWF steunt onderzoek naar corona bij kankerpatiënten
Er komt een onderzoek waarin gegevens worden verzameld van kankerpatienten die ook corona hebben, om de vraag te beantwoorden hoe ze zo goed mogelijk behandeld kunnen worden. Het onderzoek is een initiatief van het Erasmus en wordt gefinancierd door KWF.
Lees meer
Geen SamenLoop voor Hoop tot 1 augustus
De 29 SamenLopen voor Hoop die tussen nu en 1 augustus zouden plaatsvinden, worden door de ontwikkelingen rondom het coronavirus uitgesteld. KWF acht het wegens gezondheidsredenen van aanwezigen niet verantwoord om deze evenementen door te laten gaan.
Lees meer
Start aanmelden Rookvrije Generatie Awards
Vanaf 27 februari kun je initiatieven inzenden die het afgelopen jaar een bijdrage hebben geleverd aan een Rookvrije Generatie. Met de Rookvrije Generatie Awards zetten we mooie initiatieven voor een Rookvrije Generatie in het zonnetje.
Lees meer
Ride for the Roses komt naar Drenthe
De inschrijving voor de Ride for the Roses 2020 is officieel geopend! Dit jaar op ludieke wijze op het TT circuit in Assen. Lees meer over hét fietsevenement van KWF.
Lees meer