Voor het leven

Logo Voor het leven

Tv-show Voor het leven

In de live tv-show ‘Voor het leven’ is de muurschildering van Judith de Leeuw onthuld. Samen maakten we een statement voor het leven en voor iedereen die is geraakt door kanker. Zoals Pim, Kelly en Ilse wiens verhalen Judith hebben geïnspireerd. MEAU en Nielson deden heel bijzondere optredens. En vele bekende en onbekende Nederlanders vertelden hun verhaal.

Je kan de show terugkijken via NPO Start.

Kunstwerk van Judith de Leeuw in Rotterdam

Levensgroot kunstwerk

De wereldberoemde street artist Judith de Leeuw heeft een levensgrote muurschildering gemaakt. Het imposante kunstwerk van 15 bij 26 meter is te zien in Rotterdam, op de Kop van Zuid. Op deze prominente plek blijft het zichtbaar en is daarmee een steun voor iedereen die geraakt is door kanker.

Jij kan ook bijdragen aan een betere toekomst voor mensen met en na kanker. Doe mee en maak samen met ons een statement voor het leven.

Judith de Leeuw werkt aan kunstwerk

Inspiratie uit het leven

Judith de Leeuw, bekend als JDL street art, reist de wereld over om muurschilderingen van meters hoog te maken waarbij ze emoties kan uitvergroten. Voor het kunstwerk in Rotterdam liet Judith zich inspireren door verhalen van kankerpatiënten en naasten. Judith heeft ook haar eigen verhaal: “4 maart is de verjaardag van een dierbare die ernstig ziek is. Ik hoop dat ik ook volgend jaar zijn verjaardag weer kan vieren.”

Vraagtekens

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de tv-show ‘Voor het leven’? Over het kunstwerk? Misschien staat het antwoord bij de veelgestelde vragen.