Voor het leven

Logo Voor het leven

Live tv-show

Op maandagavond 30 mei presenteert Frits Sissing live vanuit Rotterdam de tv-show ‘Voor het leven’. Tijdens de show wordt een levensgroot kunstwerk onthuld, speciaal gemaakt voor het leven. We zien inspirerende verhalen van mensen die leven met kanker, optredens van bekende artiesten en krachtige statements van bekende en onbekende Nederlanders waaronder André van Duin, Eloise van Oranje, Ron Fresen en Martsje Paulusma.

‘Voor het leven’ is live te zien op 30 mei om 21.25 uur op NPO 1.

Judith de Leeuw werkt aan kunstwerk

Levensgroot kunstwerk

Op dit moment maakt de wereldberoemde street artist Judith de Leeuw een levensgrote muurschildering. Het imposante kunstwerk van 15 bij 26 meter is voor mensen die zijn geraakt door kanker. Het wordt verdeeld in duizenden stukjes. Iedereen kan symbolisch een stukje kopen en zo bijdragen aan een betere toekomst met en na kanker. Koop ook een uniek stukje, kies een getal dat voor jou belangrijk is en deel jouw verhaal. Maak samen met ons een statement voor het leven.

Judith met haar nummer

Inspiratie uit het leven

Judith de Leeuw, bekend als JDL street art, reist de wereld over om muurschilderingen van meters hoog te maken waarbij ze emoties kan uitvergroten. Voor het kunstwerk in Rotterdam laat Judith zich inspireren door verhalen van kankerpatiënten en naasten. Judith heeft ook haar eigen verhaal: “4 maart is de verjaardag van een dierbare die ernstig ziek is. Ik hoop dat ik ook volgend jaar zijn verjaardag weer kan vieren.”

Vraagtekens

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de tv-show ‘Voor het leven’? Over het kunstwerk? Over het kopen van een uniek stukje? Misschien staat het antwoord bij de veelgestelde vragen.