Hilde Garssen en Gert-Jan Janssen nieuwe leden van de Raad van Toezicht van KWF

compilatie van kwf afbeeldingen

Hilde Garssen is sinds 2018 werkzaam bij KPN als Chief HR Officer en lid van de Raad van Bestuur. Hiervoor heeft ze lange tijd bij ABN AMRO gewerkt. Ze zal zich bij KWF als lid van de RvT vooral richten op het maatschappelijk profiel van onze organisatie.

Hilde: “Ik vind het een eer dat ik een rol mag gaan spelen binnen de raad van toezicht. De ingezette strategie spreekt mij aan door de driedeling die zo helder naar voren komt. Graag draag ik daaraan bij. Want helaas worden velen geconfronteerd met de gevolgen van kanker en de impact daarvan op hun eigen leven en dat van hun naasten. Dat heb ik zelf ervaren door het plotse verlies van een zeer dierbare vriendin. Dit motiveert mij nog meer om, waar ik kan, een bijdrage te leveren aan het bestrijden en voorkomen van kanker”.

Gert-Jan Janssen heeft finance als aandachtsgebied. Hij is sinds 2016 Chief Financial Officer bij Bol.com. Eerder werkte hij voor Proctor&Gamble in Europa, Afrika, het Midden Oosten en India.
Gert Jan:  “Ik ben erg enthousiast om me bij KWF aan te sluiten en daarmee bij te kunnen dragen aan een beter leven, met en zonder kanker. Als financieel toezichthouder binnen de RvT zal ik mij daarbij in eerste instantie richten op de financiële positie van het KWF. Ik zal daarbij ook betrokken zijn bij de beleggingscommissie en de audit commissie.”

Johan van de Gronden, directeur KWF, over de toetreding van Hilde en Gert-Jan: “Ik ben verheugd over hun komst in de Raad van Toezicht. KWF zal kunnen profiteren hun kennis en betrokkenheid bij het onderwerp kanker.”

24 juni 2021