KWF Kankerbestrijding start eigen podcastkanaal

KWF Podcast

KWF Kankerbestrijding krijgt als eerste goede doel in Nederland een eigen podcastkanaal. De organisatie wil met dit nieuwe communicatiekanaal meer diepgang geven aan de vele verschillende verhalen die schuilgaan achter de ziekte kanker en de bestrijding hiervan. De eerste afleveringen staan vanaf nu september online.

Dit jaar bestaat KWF 70 jaar en vanwege dat jubileum heeft presentator en Vriend van KWF Roelof Hemmen een aantal onderwerpen uitgekozen. Zo spreekt hij met hoogleraar en kankeronderzoeker Wilbert Zwart over zijn persoonlijke drive om onderzoek te doen naar kanker en de stand van zaken van kankeronderzoek. Staatssecretaris Blokhuis vertelt over het preventieakkoord en zijn persoonlijke drijfveren. De derde aflevering is een gesprek met KWF-directielid Johan van de Gronden over zijn toekomstvisie voor KWF.

“Met deze serie geven we een inkijkje in het werk van KWF. Een podcast geeft ons de kans om dieper op onderwerpen in te gaan en we behandelen veel gestelde vragen rond kankerbestrijding,” aldus Mischa Stubenitsky van KWF.

Het podcastkanaal ‘KWF Kankerbestrijding’ is te vinden op Spotifysoundcloud en kwf.nl

03 september 2019