Vrienden van KWF

De ambassadeurs van KWF

KWF is trots om onze enthousiaste ambassadeurs in de vorm van Vrienden van KWF te mogen presenteren. Deze prominente vertegenwoordigers van KWF hebben allen een eigen motivatie, een eigen verhaal en hun eigen specifieke achtergrond. Eén ding hebben ze gemeen: ze zetten zich belangeloos in om KWF te ondersteunen bij onze missie om kanker een halt toe te roepen.

Ontdek de Vrienden

​KWF heeft ambassadeurs met verschillende achtergronden.

De Vrienden van KWF

Don Diablo in actie voor KWF

Don Diablo

Muziekproducer en dj Don Diablo zet zich in voor KWF. Op 7 maart start 'A Better Future Tour', hiervan doneert Don Diablo de volledige opbrengst aan KWF. 

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen is nieuwslezeres bij Qmusic. In 2012 kreeg ze de diagnose lymfeklierkanker. Ze wil zich als ervaringsdeskundige richten op de psychosociale zorg tijdens en na kanker.

Dennis Wilt

Dennis Wilt

Dennis Wilt - meteoroloog bij RTL 4 – vindt het belangrijk dat KWF hulp biedt bij vragen over kanker. Zijn dochter kreeg op jonge leeftijd leukemie, maar gelukkig gaat het nu goed met haar.

Gijs Staverman

Gijs Staverman

NPO Radio 2-dj Gijs Staverman is 3 jaar geleden gestopt met roken. Na 32 jaar verslaafd te zijn, vond hij het genoeg. Sindsdien voelt hij zich fitter en gezonder en ook niet meer afhankelijk van de sigaret. Een gevoel dat hij graag deelt.

Fidan Ekiz

Fidan Ekiz

Programmamaker en journalist Fidan Ekiz zet zich in voor KWF. In haar omgeving ziet zij dat er nog weinig bekend is over kanker.

Ruud Feltkamp

Ruud Feltkamp

Acteur, dj en presentator Ruud Feltkamp zet zich al langer in voor KWF. Hij is donateur, collectant, actievoerder en Vriend van KWF.

Roelof Hemmen

Roelof Hemmen

Radio- en tv-Presentator Roelof Hemmen zet zich in voor KWF.

Mirella van Markus

Mirella van Markus

Programmamaker en presentatrice van Hart van Nederland Mirella van Markus, heeft al op verschillende manieren te maken gehad met kanker in haar omgeving.

KWF verwelkomt Toneelgroep Amsterdam als nieuwe ambassadeur

Groepsfoto Toneelgroep Amsterdam

​Toneelgroep Amsterdam hoort tot de boegbeelden van de Nederlandse kunst in binnen- en buitenland. De kern is een acteursensemble van wereldfaam, geleid door toonaangevende regisseurs. Om de dagelijkse bespeling van podia over de hele wereld mogelijk te maken, worden ze bijgestaan door een gedreven en veelzijdig team waarbij verbinding maken met het brede publiek centraal staat. Iets dat zij gemeen hebben met KWF en de basis is voor deze bijzondere samenwerking.