Vraag Vandaag terugkijken

Stel je vraag bij Vraag Vandaag

​Vraag Vandaag is een online live-programma rondom kanker waarin het laatste nieuws rondom kankeronderzoek en behandeling wordt gedeeld. Bekende Nederlanders gaan op bezoek bij gerenommeerde onderzoekers en waarin iedereen zijn vraag kan stellen over kanker, voorkomen van kanker en de behandeling van kanker. Heb jij een uitzending gemist? Hieronder vind je alle edities van Vraag Vandaag.

Kanker.nl infolijn

Met vragen over kanker kun je het hele jaar door bij ons terecht. Stel al je vragen over kanker aan de oncologisch verpleegkundigen van de Kanker.nl Infolijn: 

Telefoon 0800 - 022 66 22

Alle edities van Vraag Vandaag

Wereldkankerdag 2019

Renate Gerschtanowitz en Peter Heerschop in Vraag Vandaag

Op 4 februari, Wereldkankerdag, zonden wij live vanuit het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis Vraag Vandaag uit. In dit online programma vertellen wij je alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kankerbestrijding en bespreken wij de impact van kanker tijdens en na de ziekte.

Thema borstkanker

Cover Vraag Vandaag oktober 2018

​KWF Kankerbestrijding en Pink Ribbon zonden op maandag 1 oktober de derde editie van Vraag Vandaag uit. In dit online live-programma vertelden wij je alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borstkankeronderzoek en -behandelingen en werden de meest voorkomende feiten en fabels over borstkanker besproken met deskundigen.

Thema zonnen

Cover Vraag Vandaag thema Zonnen juni 2018

In dit online nieuwsprogramma leer je hoe je zelf de kans op huidkanker verkleint, bespreken we de meest voorkomende feiten en fabels over zonbescherming, delen we tips én zie je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van genezing van kanker.

Wereldkankerdag 2018

Vraag Vandaag logo

Een online live-programma rondom kanker gepresenteerd door Lieke van Lexmond. Met nieuws rondom kanker, acteur Ruud Feltkamp op stage bij onderzoek naar de opsporing van kanker via urine en Penoza-ster Monic Hedrickx infiltreert in de wereld van asbestkanker.

Sterren Stage terugkijken

Ali B.

Sterren Stage was de 1e editie van Vraag Vandaag. In deze live show gaven Ali B., Karin Bloemen en Natasja Froger samen met onderzoekers antwoord op vragen over kanker. Sterren Stage werd gepresenteerd door Dennis Weening en co-host Ruud Feltkamp.