KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo'n 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.
 

Over KWF

Select the Component and add.
Close

Hoe wij werken

We financieren en faciliteren wetenschappelijk onderzoek, beïnvloeden beleid en delen kennis over kanker en de behandeling ervan. Hiervoor werven we fondsen en werken we samen met partijen die bijdragen aan kankerbestrijding.
Over het werk van KWF

Dossier dure geneesmiddelen

​KWF vindt dat kankermedicijnen voor iedere patiënt toegankelijk moeten zijn. Klik op de button om te zien hoe we ons hiervoor inzetten.  
Over dure geneesmiddelen
Select the Component and add.
Close

Pers

Benieuwd wat KWF vindt en wat wij doen? Hier lees je onze standpunten en persberichten.
Naar de actualiteiten

Werken bij KWF

Wij zijn op zoek naar:

  • Verschillende betaalde krachten
  • Vrijwilligers
  • Stagiairs
Alle vacatures

Waar gaat de geef-euro naar toe?

Inkomsten en uitgaven

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de bestemming van de geef-euro en bijvoorbeeld het salaris van onze directeur. Wij begrijpen dat. Donateurs zijn terecht kritisch over de manier waarop hun geef-euro wordt besteed. We leggen daarom graag uit waar het door jou gedoneerde geld naar toe gaat.