Ruud Feltkamp en Fien Vermeulen rennen voor KWF

KWF.nl > Over KWF > Ruud Feltkamp en Fien Vermeulen rennen voor KWF
Ruud Feltkamp bij Team KWF

 

GTST-acteur en Qmusic-presentatrice doen mee met de Marathon Eindhoven

18 juni 2018

​Ruud Feltkamp (acteur/dj) en Fien Vermeulen (radiopresentatrice bij de ochtendshow van Qmusic) verschijnen aan de start van de Marathon Eindhoven. Beiden doen mee met Team KWF, het hardloopinitiatief van KWF Kankerbestrijding waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Ruud en Fien gaan met Team KWF de 5 kilometer lopen. Het is ook mogelijk om in te schrijven voor de 10, 21 en 42 kilometer. 

Feltkamp en Vermeulen zijn Vriend van KWF en het is voor het eerst dat ze samen meedoen met Team KWF.  Fien Vermeulen, die ondanks haar gebroken enkel in oktober aan de start zal verschijnen: “Ik vind het superbijzonder dat ik hier aan mee kan doen, want nog maar een paar jaar geleden kreeg ik te horen dat ik kanker had. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk kankeronderzoek is.” Ruud Feltkamp: “Het is heel gaaf dat we samen met Team KWF gaan rennen en ik roep dan ook iedereen op om met ons mee te doen.”

KWF en Marathon Eindhoven

1 op de drie Nederlanders krijgt in zijn leven kanker. Om kankeronderzoek mogelijk te maken, is geld nodig. Alle deelnemers van de Marathon Eindhoven (13 en 14 oktober 2018) kunnen bij inschrijving een donatie doen aan KWF. Het grootste tweedaagse sportevenement van Noord-Brabant staat bekend om zijn snelle parcours en de gezellige sfeer met de vele muzieklocaties van het Marathonfestival. Team KWF heeft met alle eerdere edities in totaal € 605.188 opgehaald.

Meer informatie over deelname en sponsoring van Ruud en Fien vind je op de website van Team KWF.

Select the Component and add.
Close

Terug naar het overzicht