18.270 nieuwe donateurs voor KWF na live tv-show

KWF.nl > Over KWF > 18.270 nieuwe donateurs voor KWF na live tv-show
Nederland staat op tegen kanker in Den Bosch

Nederland is massaal in actie gekomen

15 mei 2019

Tijdens de tv-show Nederland staat op tegen kanker zijn 18.270 mensen donateur geworden van KWF Kankerbestrijding. Presentator Frits Sissing maakte het eindresultaat zojuist bekend in het programma Pauw op NPO1.

‘Ik ben heel dankbaar dat Nederland vanavond zo massaal in actie is gekomen,’ aldus Johan van de Gronden, directeur KWF Kankerbestrijding. ‘Dankzij deze 18.270 nieuwe donateurs kunnen we de volgende doorbraken in kankeronderzoek mogelijk maken.’

Tijdens de live tv-show vanaf de Parade in Den Bosch kwamen veel bekende en onbekende Nederlanders in actie voor KWF en riepen zij televisiekijkend Nederland op om donateur te worden.

Daarnaast vormden Nicolette Kluijver, Albert Verlinde en Dennis Weening samen met honderden Nederlanders een menselijk lint door het Bossche centrum. Iedere deelnemer stond voor een dierbare in het lint en zij haalden hiermee 79.254 euro op voor KWF.

Op het podium traden Anita Meyer, Milow, Stef Bos, Glennis Grace en Davina Michelle op en stonden Frans Bauer, Kjeld Nuis en Willeke Alberti gedurende de TV show als levend standbeeld op het podium.

Select the Component and add.
Close

Nederland staat op tegen kanker

In Nederland krijgt 1 op de 3 mensen kanker. Daarom kwamen veel bekende en onbekende mensen in actie voor kankeronderzoek. Help je ook mee?
Doneer nu

Woordvoerder(s)

Terug naar het overzicht