Informatie over betalingen

KWF.nl > Over KWF > Informatie over betalingen

Rekeningnummer van KWF

Het rekeningnummer, de BIC en het Incassant ID van KWF en Pink Ribbon zijn:

• IBAN: NL23 RABO 0333 7779 99
• BIC: RABONL2U
• Incassant ID: NL40ZZZ411971250000

 

Informatie over doneren en incasso

Anoniem doneren

Anoniem geven is mogelijk wanneer je direct geld overmaakt op onze bankrekening: NL23RABO0333777999. Wij krijgen geen persoonsgegevens van de bank. Dit betekent dat we je geen bevestiging of bedankje kunnen sturen. Wil je dit liever wel? Doneer dan op een van deze manieren:
  • Geef  via het donatieformulier

  • Neem contact op met onze Publieksservice voordat je geld overmaakt

  • Vermeld je naam en adresgegevens in de omschrijving van de overboeking

Machtigingskenmerk automatische incasso

Jouw automatische incasso heeft een uniek machtigingskenmerk. We vermelden dit kenmerk in de omschrijving van de incasso op je bankafschriften en/of in het bevestigingsbericht. Wanneer je KWF op meerdere manieren steunt, bijvoorbeeld als donateur en als loterijspeler, dan heb je verschillende machtigingskenmerken. 

Vooraankondiging van de incasso

Een prenotificatie is een vooraankondiging van de eerste incasso. Deze ontvang je per e-mail of post. Zo weet je welk bedrag er op welk moment door KWF van je rekening wordt afgeschreven.

Incassodatum

KWF incasseert jouw donatie op de volgende dagen: de giften van loterijspelers worden rond de 15e van de maand afgeschreven. De giften van structurele donateurs worden rond de 25ste afgeschreven, ook donateurs met een periodieke schenking vallen in deze groep. 

Betalen vanuit het buitenland

Voor betalingen binnen Europa kun je gewoon het IBAN-nummer gebruiken. Voor betalingen aan KWF vanuit niet-Europees land is de BIC nodig. Dat is RABONL2U.

Als afschrijven niet lukt

Als we het afgesproken bedrag niet kunnen incasseren bij je bank, dan proberen we het de 2 eerstvolgende maanden nog een keer. Lukt dit ook niet, dan beëindigen we je donateurschap.

Terugbetalingsregeling

Indien noodzakelijk kun je bij KWF tot een periode van 13 maanden een verzoek indienen om je gift terugbetaald te krijgen.

Select the Component and add.
Close

Vragen?

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.

KWF Publieksservice
Tel. 0900–202 00 41 (€ 0,01/min op ma-vrij 9.00–18.00 uur)