Technology for Oncology II

KWF.nl > Onderzoek > Algemene informatie voor onderzoekers > Technology for Oncology II

Onderzoekscall voor oncologisch-technologisch onderzoek

​KWF Kankerbestrijding, het NWO-domein TTW (Toegepaste & Technische Wetenschappen) en Health~Holland (Top Sector Life Sciences & Health) lanceren voor de tweede keer een gezamenlijk onderzoeksprogramma dat zich richt op de financiering van technologische ontwikkelingen voor het oncologische zorgveld.

Doelstellingen

  • (Nieuwe) samenwerkingen en technologie overdracht initiëren tussen Nederlandse technische universiteiten of onderzoeksgroepen met bewezen technologische expertise en andere onderzoeksinstituten.
  • Participatie van, en samenwerking met, de industrie bij de ontwikkeling van kankergerelateerde technologie stimuleren.
  • De ontwikkeling van technologie die kan worden gebruikt om preventie, diagnose en/of de behandeling van kanker te verbeteren (inclusief kwaliteit van leven).

Toepassing en gebruik van de verworven kennis en de resultaten binnen de oncologische preventie, diagnose en zorg moet de primaire focus zijn van de onderzoeksvoorstellen.

Voor wie?

Financiering kan worden aangevraagd door ervaren en gepromoveerde onderzoekers met een aanstelling bij een Nederlandse universiteit of een door NWO erkend onderzoeksinstituut. Mede-aanvragers zijn eveneens gepromoveerde onderzoekers met een aanstelling bij een Nederlandse universiteit of een door NWO erkende onderzoeksinstelling. Samenwerking tussen ten minste twee onderzoekers uit twee verschillende disciplines (technologie en oncologie) en ten minste twee private partijen is een voorwaarde voor de financiering.

Wanneer?

De deadline van het indienen van het voorstel is donderdag 9 mei 2019 om 14.00 CE(S)T.

Indienen

Meer informatie over de call en de indieningsprocedure is beschikbaar op de financieringspagina van NWO.

Select the Component and add.
Close

Informatie & indienen

Meer informatie over de call en de indieningsprocedure is te vinden op de website van NWO.

Meer financiering

KWF financiert en faciliteert kankeronderzoek binnen haar eigen Programma Onderzoek & Implementatie
Naar KWF PO&I