Meer impact op onze missie

Met het Programma Onderzoek & Implementatie (PO&I) - een nieuwe manier van financieren, beoordelen en werken - wil KWF onderzoeksresultaten vaker en sneller vertalen naar toepassingen voor de patiënt. KWF gaat hier actief op sturen door in nauw contact met het onderzoeksveld kansen en knelpunten tijdig te signaleren en op te pakken.

Algemene informatie voor onderzoekers

KWF.nl > Onderzoek > Algemene informatie voor onderzoekers
Select the Component and add.
Close
Select the Component and add.
Close

Contact

Neem contact op met Team Bestedingen voor vragen over financiering, of met onze programma-coördinatoren voor vragen over je lopende projecten.
Contactgegevens

Nieuwsbrief

Met Nieuws van KWF voor onderzoekers ben je altijd op de hoogte van de financierende en faciliterende rol van KWF. Bekijk de laatste editie.
Meld je aan!

Wetenschap & communicatie

Ga je communiceren met een algemeen publiek? KWF zet interview- en schrijftips op een rijtje.

Select the Component and add.
Close

Jouw onderzoek in de media

KWF is volledig afhankelijk van publieke giften. Dankzij ca. 100.000 donateurs en 1 miljoen vrijwilligers kunnen we levensreddend onderzoek financieren. 

Wij laten daarom graag aan het publiek zien dat elke gedoneerde euro telt. Met jouw hulp als KWF-ambassadeur kunnen we belangrijke en inspirerende verhalen vertellen.

Hier lees je hoe KWF onderzoek in de schijnwerpers kan zetten en zetten we een aantal tips voor wetenschapscommunicatie op een rij.