Nederland staat op tegen kanker

Bedankt!

​De tv-show Nederland staat op tegen kanker was met 18.270 nieuwe donateurs een groot succes! Bedankt!!! Dit jaar bevatte de show persoonlijke bijdragen van o.a. Willeke Alberti, Matthijs van Nieuwkerk en Frans Bauer. Tussen de optredens van Anita Meyer, Stef Bos, Glennis Grace e.a. door waren pakkende verhalen te zien van patiënten. Onder aanvoering van Nicolette Kluijver vormden honderden mensen een lint. Zij stonden op tégen kanker en vóór een dierbare. De show werd live vanaf de Parade in Den Bosch gepresenteerd door Frits Sissing.
 

Help ook mee

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. De kans is groot dat jij ook iemand kent. Help mensen met kanker en geef voor kankeronderzoek.

Bekijk hier de samenvatting

Het menselijk lint

Wat was het indrukwekkend! Honderden mensen namen tijdens de gehele uitzending plaats in een menselijk lint dat vanaf de Parade dwars door het centrum van Den Bosch liep. Samen met onder andere Nicolette Kluijver en Albert Verlinde stonden zij op tégen kanker en vóór een dierbare. In hun hand hielden zij een mooie foto van hun dierbare om diegene te steunen of te eren.

Besteding

De opbrengst van de tv-show wordt besteed aan onze doelen: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Aftermovie Nederland staat op 2019

Bekijk hier de exclusieve beelden aangevuld met een kijkje achter de schermen.