Nederland staat op tegen kanker

Jaarlijkse tv show

De 11e editie van 'Nederland staat op tegen kanker' staat dit jaar in het teken van de toekomst waarin de zorg voor kankerpatiënten en onderzoek naar kanker altijd doorgaan. Iedereen deelt zijn of haar persoonlijke verhaal, van patiënten tot wetenschappers en vele bekende Nederlanders. Met bijzondere bijdragen van Patrick en Rossana Kluivert, Martien Meiland en Stef Bos. O.a. Douwe Bob, Danny Vera en Edsilia Rombley treden op. En 2 bekende Nederlanders transformeren tot levende standbeelden van Koningin Wilhelmina en Florence Nightingale.

Kijk 25 augustus vanaf 20.40 uur naar deze indrukwekkende tv-avond.

Help ook mee

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. De kans is groot dat ook jij iemand kent. Help mensen met kanker en geef voor kankeronderzoek.

Spaarvarken

Besteding

De opbrengst van de tv show besteden we aan onze missie: minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven.

trein De Karel

We gaan weer vooruit

De uitzending is live vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht, én vanuit een rijdende trein. Want na een uitdagend coronajaar met vertragingen, richten we de blik weer op de toekomst. Een toekomst met meer preventie, meer onderzoek, meer genezing en een betere kwaliteit van leven met én na kanker.

Coronavirus

Corona

Ook de kankerbestrijding is geraakt door de coronacrisis. Dit treft de patiënt van nu en die van de toekomst. Geld voor onderzoek is van groot belang en daarom is structurele steun essentieel. Heb je zorgen of een vraag over kanker en corona? Of wil je weten of een evenement doorgaat?

Samenvatting tv show 2020

Bekijk de mooiste momenten uit Nederland staat op tegen kanker 2020.