Nederland staat op tegen kanker

Jaarlijkse tv show vanaf meerdere locaties

Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaringen. O.a. Miss Montreal, André Hazes en Kensington treden op. 2 bekende Nederlanders transformeren tot levende standbeelden van Koningin Wilhelmina en Antoni van Leeuwenhoek.

Het programma wordt om 20.30 uur vooraf gegaan door André staat op. André van Duin deelt de mooiste momenten uit 10 jaar Nederland staat op tegen kanker.

Kijk 19 augustus naar deze indrukwekkende tv-avond.

Help ook mee

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. De kans is groot dat jij ook iemand kent. Help mensen met kanker en geef voor kankeronderzoek.

Corona

Ook de kankerbestrijding is hard geraakt door de coronacrisis. Tientallen acties en evenementen gingen niet door. Dit treft de patiënt van nu en die van de toekomst. Geld voor onderzoek is van groot belang en daarom is structurele steun essentieel.

Besteding

De opbrengst van de tv show besteden we aan onze missie: minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven.

We staan samen op

We staan met z’n allen op om aandacht te vragen voor de pandemie die kanker heet. Met patiënten, naasten en onderzoekers die hun persoonlijke ervaringen delen. Met Louis van Gaal, Ivo Niehe, Hugo de Jonge, Floortje Dessing en vele anderen.

Samenvatting show 2019

Bekijk de samenvatting van Nederland staat op tegen kanker, 2019