Gaat jouw actie of evenement nog door in coronatijd?

Acties-handen op elkaar

Wat gebeurt er nu evenementen in Nederland zijn uitgesteld?

Door het coronavirus zijn veel KWF-evenementen afgelast of uitgesteld. Doe jij mee aan een evenement voor KWF? En wil je weten of dit doorgaat? Of heb je zelf een actie opgezet en heb je daar vragen over? Hier vind je alle informatie.

Ik heb me aangemeld voor KWF Samenloop. Gaat dat nog door?

Helaas niet. Vanwege de coronacrisis is, met pijn in het hart, besloten om definitief te stoppen met de Samenloop-evenementen. Op de Samenloop-site lees je meer over dit besluit en wat dit voor jou betekent. 

Heb jij je al ingezet voor een Samenloop? Heel erg bedankt voor jouw geweldige bijdrage tot nu toe. Het geld dat jij ophaalde of doneerde gaat nog steeds naar kankeronderzoek.

Gaan acties die voor KWF worden georganiseerd door?

Ren tegen kanker
De NN Marathon Rotterdam is verplaatst naar 23 en 24 oktober 2021. De Utrecht Marathon schuift door naar 2022. De organisatie heeft nog geen nieuwe datum bekendgemaakt. Alle deelnemers worden op de hoogte gehouden door ons en de organisatie van de Utrecht Marathon.

Alpe d’HuZes
Doe je mee aan Alpe d’HuZes? De organisatie nam de moeilijke maar onvermijdelijke beslissing om de 15e editie te verplaatsen naar september 2021. Begin april wordt besloten of Alpe d’HuZes later dit jaar in Frankrijk kan doorgaan of dat een speciale Alpe d’HuZes-dag in Nederland georganiseerd kan worden. Lees meer.

Ride for the Roses
Vanwege deze impact en de onzekerheid die corona met zich meebrengt hebben we helaas besloten om de Ride for the Roses 2021 niet te organiseren. We houden deelnemers op de hoogte van de ontwikkelingen de komende tijd.

Ik heb zelf een actie opgezet. Wat moet ik doen?

We zijn je ontzettend dankbaar voor jouw onmisbare bijdrage aan kankeronderzoek. Jij bepaalt wat er met jouw actie voor KWF gebeurt.

We vragen je om richtlijnen van RIVM te volgen. En om jouw actie op een creatieve manier aan te passen, zodat het toch kan doorgaan. Lees hoe je ook tijdens corona een KWF-actie kunt opzetten.