In memoriam voor KWF

Doneren aan een goed doel bij een uitvaart

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij het overlijden van hun dierbare donaties in te zamelen voor KWF. Zo draagt de uitvaart op een bijzondere manier bij aan het redden van levens in de toekomst.

De opbrengst besteden we aan onze missie: minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen, meer mensen die beter leven met en na kanker en goede zorg voor iedereen die niet meer beter wordt.

Start jouw pagina

Een in memoriam pagina aanmaken is heel makkelijk. In een paar stappen creëer je een persoonlijk eerbetoon aan jouw dierbare.

Hoe werkt een uitvaartcollecte?

 • Stap 1: Meld je aan
  Vul het formulier in om jouw pagina aan te vragen. Je ontvangt vervolgens een sms’je met de link naar jouw pagina. 
   
 • Stap 2: Richt de in memoriam pagina in
  Schrijf een persoonlijke boodschap ter herinnering aan jouw dierbare. Deze wordt getoond op de in memoriam pagina. 
   
 • Stap 3: Deel met vrienden, familie en bekenden 
  Stuur de pagina door via WhatsApp, social media of e-mail. We hebben al een berichtje voor je klaargezet.
   
 • Stap 4: Bekijk de opbrengst
  Hebben mensen via jouw bericht een donatie gedaan? Je ziet hun bijdrage terug op jouw persoonlijke pagina. (Je ziet niet wie heeft gegeven.)
In memoriam gedenkbord

Vraag een gedenkbord aan

Een fysiek gedenkbord is een prachtige aanvulling op jouw online in memoriam pagina. Deze kun je bestellen via de link in de e-mail die je ontvangt als je een online in memoriam pagina aanmaakt. Plaats tijdens de uitvaart het gedenkbord bij het condoleanceregister. Zo geef je mensen ook de gelegenheid om tijdens de uitvaart een donatie te doen. Ze hoeven alleen de QR-code op het bord te scannen met een mobiele telefoon.

In samenwerking met Fotofabriek

Storten op ons rekeningnummer

Heb je geld ingezameld tijdens een uitvaart en wil je dat overmaken naar KWF? Dat kan onder de vermelding van uitvaart + naam overledene, naam nabestaande, postcode + huisnummer. Ons bankrekeningnummer is NL92 INGB 0000 0128 17. (Gebruik bij betalingen vanuit het buitenland de BIC code: INGBNL2A.) 

Liever een collectebus?

Op het gedenkbord kunnen bezoekers via mobiel bankieren een gift achterlaten. Wil je ook de mogelijkheid bieden om contant te doneren? Vraag dan een collectebus aan. Dat kan via KWF Publieksservice, of via je uitvaartbegeleider.

We helpen je

Tijdens een uitvaart komt er veel op je af. Daarom helpen we je graag om jouw in memoriam collecte te organiseren. Zodat jij zo min mogelijk hoeft te regelen.
Heb je vragen? Neem contact op via 0900 - 202 00 41 (gebruikelijke belkosten).