In memoriam voor KWF

Doneren aan een goed doel bij een uitvaart

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij het overlijden van hun dierbare donaties in te zamelen voor KWF. Zo draagt de uitvaart op een bijzondere manier bij aan het redden van levens in de toekomst.

De opbrengst besteden we aan onze missie: een beter leven voor iedereen die geraakt is door kanker. 

Start jouw pagina

Een in memoriam pagina aanmaken is heel makkelijk. In een paar stappen creëer je een persoonlijk eerbetoon aan jouw dierbare.

Hoe werkt een uitvaartcollecte?

 • Stap 1: Meld je aan
  Vul het formulier in om jouw pagina aan te vragen. Je ontvangt vervolgens een sms’je met de link naar jouw pagina. 
   
 • Stap 2: Richt de in memoriam pagina in
  Schrijf een persoonlijke boodschap ter herinnering aan jouw dierbare. Deze wordt getoond op de in memoriam pagina. 
   
 • Stap 3: Deel met vrienden, familie en bekenden 
  Stuur de pagina door via WhatsApp, social media of e-mail. We hebben al een berichtje voor je klaargezet. (Goed om te weten: de pagina is niet vindbaar via Google. Je deelt de link dus alleen met wie jij wil.)
   
 • Stap 4: Bekijk de opbrengst
  Hebben mensen via jouw bericht een donatie gedaan? Je ziet hun bijdrage terug op jouw persoonlijke pagina. 
Timo maakte een in memoriam pagina voor Mariette

'Geld inzamelen voor onderzoek gaf een beetje troost'

Timo (31) verloor zijn vriendin Mariëtte aan een uitgezaaid melanoom. Mariëtte wilde op haar uitvaart liever geld voor onderzoek dan bloemen. Timo maakte een in memoriam-pagina voor haar aan en haalde zo ruim € 8.500 op.

Donatiebox in memoriam

Contant geld inzamelen

Op jouw in memoriam pagina kunnen mensen via iDEAL een gift overmaken. Wil je ook de mogelijkheid bieden om contant te doneren? Zet dan een donatiebox neer tijdens de uitvaart. Bijvoorbeeld bij het condoleanceregister. Je bestelt een donatiebox via het formulier dat je invult als je een in memoriam pagina aanmaakt.

Storten op ons rekeningnummer

Heb je geld ingezameld tijdens een uitvaart en wil je dat overmaken naar KWF? Dat kan onder de vermelding van uitvaart + naam overledene, naam + adres nabestaande. Ons bankrekeningnummer is NL92 INGB 0000 0128 17. (Gebruik bij betalingen vanuit het buitenland de BIC code: INGBNL2A.) We zijn je erg dankbaar voor je gift.

We helpen je

Tijdens een uitvaart komt er veel op je af. Daarom helpen we je graag om jouw in memoriam collecte te organiseren. Zodat jij zo min mogelijk hoeft te regelen. Heb je vragen? Neem contact op via 020 570 05 70 (gebruikelijke belkosten).