Wandelactie voor KWF

KWF.nl > Help jij ons? > Wandel voor KWF > Wandelactie voor KWF
Vader en zoon wandelen in T-shirt van KWF

 

Help KWF over de finish

​Ga jij het liefst elke zomer bergspazieren in de Alpen of doe jij je dagelijks rondje door de duinen? Of misschien ben je al maandenlang aan het trainen voor de Nijmeegse vierdaagse? Laat je sponsoren voor KWF Kankerbestrijding en haal meer voldoening uit je persoonlijke wandeluitdaging! Zo help je niet alleen jezelf over de finish, maar help je ook mee kanker terug te dringen tot een ziekte waaraan niemand meer overlijdt.

Laat je sponsoren

KWF Kankerbestrijding werkt aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dat te bereiken is onder andere veel wetenschappelijk onderzoek nodig. En dat kost veel geld. Een vierjarig onderzoek kost gemiddeld 500.000 euro. Jouw bijdrage is daarom hard nodig en van harte welkom.

Kom in actie!

In drie stappen kun je geld inzamelen voor KWF:

  1. Kies een wandeltocht uit en meld je aan via de organisatie van het evenement. Kijk voor een overzicht van alle wandelevenementen in Nederland op de:

     wandelkalender

  2. Start een actie op ons actieplatform. Je krijgt een eigen actiepagina waarmee je direct sponsors kunt werven en laten doneren op jouw actie. Ook krijg je een contactpersoon bij KWF voor vragen of als je hulp nodig hebt.

    actieplatform

  3. Voor de promotie en om jouw actie tot een succes te maken helpen we je onder andere met sponsortips, promotiemateriaal en een speciale aanbevelingsbrief voor hardlopers. Check alle hulpmiddelen voor materiaal en tips!

    hulpmiddelen


Succes!

Select the Component and add.
Close

Wandel voor KWF

Kies zelf een leuke wandeltocht uit. Maak daarna een actiepagina op ons actieplatform en laat je sponsoren voor KWF.

Je eigen wandeltocht

Je kunt ook zelf een wandeltocht voor KWF organiseren. Maak het zo klein of groot als je zelf wilt! Meld je actie aan op het actieplatform en maak gebruik van onze hulpmiddelen.
Naar ons actieplatform