Bijeenkomsten voor vrijwilligers

KWF.nl > Help jij ons? > Ik ben vrijwilliger > Bijeenkomsten voor vrijwilligers

Door zowel 'live' trainingen te geven als webinars aan te bieden, proberen we zoveel mogelijk vrijwilligers te bereiken.

Rina Noorlander, teamleider Vrijwilligers

Kom je ook langs?

KWF organiseert regelmatig workshops voor vrijwilligers. Om nieuwe bestuursleden en wijkhoofden te verwelkomen en informatie te delen over KWF en het doel waar we ons gezamenlijk voor inzetten, zijn er bijvoorbeeld bijeenkomsten op het KWF-kantoor, maar we organiseren ook CollecteWeb-trainingen en webinars. 

Bijeenkomsten op het KWF-kantoor

We vinden het belangrijk om onze vrijwilligers bij KWF te betrekken. Tijdens een bijeenkomst op het kantoor van KWF in Amsterdam is er een gevarieerd programma. Er wordt van alles verteld over het vrijwilligersbeleid van KWF, de besteding van het geld, de stappen die er al zijn gemaakt in onderzoek en onze gezamenlijke inzet voor een wereld zonder kanker. Je krijgt ook een rondleiding op kantoor.
 
 
NB: vergeet niet je naam, afdeling en de datum van de bijeenkomst te vermelden. 

Webinar over het verwerken van de jaarafrekening

In CollecteWeb is het aanmaken en verwerken van de jaarafrekening heel eenvoudig. Je kunt er het hele jaar door in werken, zodat je niet alles opspaart tot het eind van het jaar. In deze webinar wordt uitgelegd hoe je de jaarafrekening opmaakt en doorstuurt aan KWF. Meld je aan voor de training op maandagavond 9 oktober.
 

 
 
 

Select the Component and add.
Close

Video van webinars

Als je een webinar wil volgen, maar op de vastgestelde datum niet kunt, meld je dan toch aan. Dan ontvang je de video van de training in je inbox.