Bijeenkomsten voor vrijwilligers

KWF.nl > Help jij ons? > Ik ben vrijwilliger > Bijeenkomsten voor vrijwilligers

Door zowel 'live' trainingen te geven als webinars aan te bieden, proberen we zoveel mogelijk vrijwilligers te bereiken.

Rina Noorlander, teamleider Vrijwilligers

Kom je ook langs?

KWF organiseert regelmatig workshops voor vrijwilligers. Om nieuwe bestuursleden en wijkhoofden te verwelkomen zijn er bijvoorbeeld introductiebijeenkomsten, maar we organiseren ook CollecteWeb-trainingen en webinars.

Training 'Tips om de collecteopbrengst te verhogen'

Tijdens de training van KWF on Tour over het verhogen van de collecteopbrengst vertellen we van alles over de collecte, het werven van nieuwe mensen en de mogelijkheden van winkelbusjes en uitvaartcollectes. Er is ook volop gelegenheid om met andere vrijwilligers in gesprek te gaan.

Helaas kunnen we niet in elke provincie een 'live' training geven. Je kunt je wel nog aanmelden voor Veendam. Maar je kunt ook meedoen aan een groepsskype. Als je je hiervoor aanmeldt, krijg je per mail een link waarmee je vanuit huis aan het gesprek kunt deelnemen. De inhoud van de training en de groepsskype is hetzelfde.

Meld je aan voor de training van jouw keuze  

Provincie Plaats ​Datum
​Groningen Veendam ​Dinsdag 4 april

Vragen? Bel (020) 572 73 56 of mail naar registration@parthen.nl

 

Webinar Kennismaking met CollecteWeb

Op dinsdagavond 18 april laten we de belangrijkste functies van CollecteWeb zien. De webinar is van 19:30 tot 20:30 uur, dus je kunt vanuit huis inloggen en live vragen stellen via de chat. De virtuele rondleiding door CollecteWeb is bedoeld voor vrijwilligers die nog niet zo bekend zijn met het systeem.

Meld je aan voor 'Kennismaking met CollecteWeb, di. 18/04/17

Introductiebijeenkomsten

Er zijn introductiebijeenkomsten op het KWF-kantoor in Amsterdam op zaterdag 10 juni en zaterdag 30 september. Deze bijeenkomsten zijn zowel voor (nieuwe) bestuursleden als voor (nieuwe) wijkhoofden.
 
 
NB: vergeet niet je naam, afdeling en de datum van de bijeenkomst te vermelden.

Select the Component and add.
Close