Bedrijven in actie

KWF.nl > Help jij ons? > Help mee als bedrijf > Bedrijven in actie

"Ze komen peut halen en krijgen een goed gevoel." 

Pieter van Gennip, Tank & Schenk

Organiseer met je bedrijf een actie

Wil je graag samen met jouw collega's iets betekenen voor wetenschappelijk kankeronderzoek? Help dan mee om ons doel te realiseren: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

 

Kom samen met je collega's in actie

Je kunt op verschillende manieren in actie komen voor KWF Kankerbestrijding. Kijk welke van onderstaande acties bij jouw bedrijf past.

1. Organiseer zelf een actie
Van een koffieschenkochtend tot een kofferbakmarkt. Alles kan! Maak je eigen actie aan op het het actieplatform waar je ook meer informatie vindt. Je kunt ook een (sub) actie voor een ander aanmaken. Zo draag je samen bij aan hetzelfde eindbedrag.
 
2. Vraag het actievignet aan
Wil je je actie herkenbaar maken? Vraag het speciale actievignet aan via bedrijven@kwf.nl. Hiermee laat je zien dat je in actie komt voor KWF.
 
3. Donatiebox
Heef jouw bedrijf wat te vieren? Bijvoorbeeld een opening van een nieuwe vestiging, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Dit is een mooie aanleiding om onze donatiebox neer te zetten en een donatie te vragen aan medewerkers, klanten en bezoekers. Of zet de donatiebox op de toonbank of bij de receptie van jouw bedrijf en collecteer voor KWF. Vraag de donatiebox aan via het aanvraagformulier.
 
4. Schenking
Je kunt een deel van de opbrengst of fooi schenken, maar je kunt ook je medewerkers vragen een klein bedrag van het nettoloon te doneren aan KWF. Meer over salarisdonatie

Deze bedrijven kwamen al in actie 

Deze bedrijven zijn je al voor gegaan en hebben een actie georganiseerd voor KWF Kankerbestrijding.
 
De actie van Tank en Schenk
Een volle tank & een goed gevoel, dat is waar Tank & Schenk voor staat. Voor iedere getankte liter kan 1 cent worden gedoneerd aan een lokale vereniging of goed doel. De klant bepaalt zelf wie de bijdrage krijgt via de tablet bij de kassa. Ondertussen kun je al bij ruim 26 stations in Nederland Tanken & Schenken en zijn er al tienduizenden euro’s aan het KWF gedoneerd!

Select the Component and add.
Close

In actie met je bedrijf

Laat zien dat je een vuist maakt tegen kanker en start samen met je collega's een actie voor KWF!

Vragen of contact

​Stuur een mail naar acties@kwf.nl of neem contact op met Team Acties via onze publieksservice 0900 - 202 00 41 op ma t/m vr 09:00 - 18:00 uur.