Bedrijven in actie

KWF.nl > Help jij ons? > Help mee als bedrijf > Bedrijven in actie

"Ze komen peut halen en krijgen een goed gevoel." 

Pieter van Gennip, Tank & Schenk

Organiseer met je bedrijf een actie

Wil je graag samen met jouw collega's iets betekenen voor wetenschappelijk kankeronderzoek? Help dan mee om ons doel te realiseren: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

 

Kom samen met je collega's in actie

Je kunt op verschillende manieren in actie komen voor KWF Kankerbestrijding. Kijk welke van onderstaande acties bij jouw bedrijf past.

1. Organiseer zelf een actie
Van een koffieschenkochtend tot een kofferbakmarkt. Alles kan! Maak je eigen actie aan op het het actieplatform waar je ook meer informatie vindt. Je kunt ook een (sub) actie voor een ander aanmaken. Zo draag je samen bij aan hetzelfde eindbedrag.
 
2. Vraag het actievignet aan
Wil je je actie herkenbaar maken? Vraag het speciale actievignet aan via bedrijven@kwf.nl. Hiermee laat je zien dat je in actie komt voor KWF.
 
3. Donatiebox
Heef jouw bedrijf wat te vieren? Bijvoorbeeld een opening van een nieuwe vestiging, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Dit is een mooie aanleiding om onze donatiebox neer te zetten en een donatie te vragen aan medewerkers, klanten en bezoekers. Of zet de donatiebox op de toonbank of bij de receptie van jouw bedrijf en collecteer voor KWF. Vraag de donatiebox aan via het aanvraagformulier.
 
4. Schenking
Je kunt een deel van de opbrengst of fooi schenken, maar je kunt ook je medewerkers vragen een klein bedrag van het nettoloon te doneren aan KWF. Meer over salarisdonatie

Deze bedrijven kwamen al in actie 

Deze bedrijven zijn je al voor gegaan en hebben een actie georganiseerd voor KWF Kankerbestrijding.
 
De actie van Tank en Schenk
Bij het Peut-benzinestation van Pieter van Gennep kunnen klanten sparen voor een goed doel Tank & Schenk! Per 1 liter benzine doneert een Peut-pompstation in jouw buurt 1 cent aan het gekozen goede doel. KWF is overduidelijk het meest gekozen goede doel om aan te schenken. Inmiddels zijn er al duizenden euro's gedoneerd door 8 tankstations! 
 
Cruise with a cause van HAL
“Maatschappelijke betrokkenheid zit in het DNA van onze organisatie”, vertelt Nico Bleichrodt, Directeur Holland America Line. “Onze service hangt aan mensen, dan moet je daar ook goed voor zorgen. Bijvoorbeeld door bij te dragen aan goede doelen. De eerste uitkomst van de samenwerking tussen Holland America Line en KWF was een fundraising event in 2014. Bleichrodt: “Door de sprekers daar besefte ik hoe belangrijk onderzoek is. Hoe beter we kanker kunnen bestrijden, hoe minder schrijnende verhalen er nog te vertellen zijn."
 
Om bij te dragen aan kankeronderzoek liepen Bleichrodt en zijn zoon in 2015 mee met de 5 mile van Holland America Line. “Dat wandelevenement organiseren we tijdens elke cruise op het dek. Samen halen we geld op voor onderzoek. Alle passagiers kunnen meelopen. Het meest indrukwekkend vond ik een gezin waarvan de 9-jarige zoon kanker had gehad. Ze liepen met z’n allen mee en brachten daarmee de realiteit opeens dichtbij.”

Select the Component and add.
Close

In actie met je bedrijf

Laat zien dat je een vuist maakt tegen kanker en start samen met je collega's een actie voor KWF!

Vragen of contact

​Stuur een mail naar acties@kwf.nl of neem contact op met Team Acties via onze publieksservice 0900 - 202 00 41 op ma t/m vr 09:00 - 18:00 uur.