Bedrijven in actie

KWF.nl > Help jij ons? > Help mee als bedrijf > Bedrijven in actie

Ze komen peut halen en krijgen een goed gevoel 

Pieter van Gennip, Tank & Schenk

Organiseer met je bedrijf ook een actie voor KWF

Wil je graag samen met jouw collega's iets betekenen voor wetenschappelijk kankeronderzoek? Help dan mee om ons doel te realiseren: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

 

In actie samen met je collega's

Er zijn verschillende mogelijkheden om ook in actie te komen voor KWF Kankerbestrijding. Kijk welke actie bij jouw bedrijf past.

 1. Organiseer zelf een actie
Van een koffieschenkochtend tot een kofferbakmarkt. Alles kan! Kijk hier voor meer info en maak je eigen actie aan op het actieplatform. Je kunt ook een (sub) actie voor een ander aanmaken. Zo draag je samen bij aan hetzelfde eindbedrag.

2. Vraag het actievignet aan
Wil je je actie herkenbaar maken, vraag het speciale actievignet aan via bedrijven@kwf.nl. Hiermee laat je zien dat je in actie komt voor KWF.
 
3. Schenk een deel van de opbrengst
Je kunt een deel van de opbrengst of fooi schenken, maar je kunt ook een donatiebox op je toonbank, bij de receptie of bij de garderobe van jullie bedrijfsfeest plaatsen. Vraag de donatiebox aan via bedrijven@kwf.nl
 
Je kunt je medewerkers ook vragen een klein bedrag van het nettoloon te doneren aan KWF. Meer over salarisdonatie
 
Deze bedrijven zijn je al voor gegaan en hebben een actie georganiseerd voor KWF Kankerbestrijding.
 
De actie van Tank en Schenk
Bij het Peut-benzinestation van Pieter van Gennep kunnen klanten sparen voor een goed doel Tank & Schenk! Per 1 liter benzine doneert een Peut-pompstation in jouw buurt 1 cent aan het gekozen goede doel. En KWF is overduidelijk het meest gekozen goede doel om aan te schenken. Inmiddels is er al €9.329,45 gedoneerd door 8 tankstations! 
 
De actie van Lidl
Lidl komt in actie tegen huidkanker. Als mensen 2 flessen Cien zonnebrandcrème kopen, krijgen ze daarbij een UV-bandje. Daaraan kun je zien wanneer het weer tijd is om je in te smeren. Per weggegeven UV-bandje gaat er €1,- naar KWF. Op verzoek van Lidl besteden we dat geld aan onderzoek naar huidkanker. Bekijk de advertentie van Lidl.

Select the Component and add.
Close

In actie met je bedrijf

Laat zien dat je een vuist maakt tegen kanker en start samen met je collega's een actie voor KWF!

Vragen of contact


Stuur een mail naar acties@kwf.nl of neem contact op met Team Acties via onze publieksservice 0900 - 202 00 41 op ma t/m vr 09:00 - 18:00 uur.