Help jij ons door onze nieuwe app te testen?

Man brengt boodschappen voor vrouw. Voorbeeld Vriendendienst.

Een app om elkaar te steunen

KWF Kankerbestrijding heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe app. De app richt zich op (ex)kankerpatiënten die hulp zoeken in het organiseren van dagelijkse taken. Denk hierbij aan boodschappen doen, op de kinderen passen, een bezoek aan het ziekenhuis of gewoon een kop koffie drinken.

Hoe werkt deze app?

De (ex)patiënt maakt een taak aan op de app. Familieleden en vrienden worden door de (ex)patiënt uitgenodigd om de app te gebruiken. Daarna kunnen deze familieleden en vrienden een taak kiezen die ze graag op zich nemen. Ook kan iemand namens de (ex)patiënt taken aanmaken en familieleden en vrienden toevoegen. Bijvoorbeeld omdat deze persoon mantelzorger is. De (ex)patiënt blijft daarbij altijd in staat om taken te zien en aan te passen.

Wie kunnen ons helpen met deze test?

Wij zijn op zoek naar twee groepen gebruikers die de app willen testen en ons van verbeterpunten willen voorzien:

  • Beide groepen moeten bereid zijn minimaal zes weken de app te gebruiken.
  • Maximaal drie keer zullen er via digitale formulieren vragen worden gesteld. U kunt uw antwoorden vanuit huis geven en op een voor u passend tijdstip
  • Maximaal één keer wordt u gevraagd om deel te nemen aan een interview op locatie. Voor deze interviews worden niet alle deelnemers uitgenodigd. Sommige deelnemers krijgen dus alleen de vragenlijsten.
  • Groep 1 is de groep met (ex)kankerpatiënten. Deze groep deelnemers moet dus kanker hebben of hebben gehad.
  • Groep 2 betreft deelnemers die namens of samen met een (ex)kankerpatiënt de taken wil beheren en familieleden of vrienden wil uitnodigen. Deze groep deelnemers moeten dus een (ex)patiënt kennen en bereid hebben gevonden samen de app te testen.

De test loopt vanaf 20 juli en zal uiterlijk 1 september eindigen. Met uw deelname bent u de allereerste gebruiker van onze app en kunnen we met uw verbeterpunten de laatste wijziging aanbrengen om de app nog beter te maken.

Aanmelden

Groep 1
(Ex)patiënten kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier
Aanmelden groep 1

Groep 2
Deelnemers die namens een (ex)patiënt taken willen aanmaken en familieleden en kennissen wil uitnodigen, kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.
Aanmelden groep 2