Doe mee met TEAM KWF!

KWF.nl > Help jij ons? > Loop hard voor KWF > Doe mee met TEAM KWF!

​'Met TEAM KWF kan ik nu echt iets doen: we halen geld op voor onderzoek en komen zo dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker'.

DJ en acteur Ruud Feltkamp

Ren voor het leven en tegen kanker

TEAM KWF is een  unieke hardloopervaring ontwikkeld door KWF Kankerbestrijding. Met TEAM KWF ren je samen met ons voor het leven en tegen kanker. Experts, topsporters en ambassadeur Ruud Feltkamp stomen jou klaar voor (een deel) van de marathon.  In ruil hiervoor zamel jij geld in voor kankeronderzoek. Samen halen we de finish!

Samen met TEAM KWF loop ik een andere race. Niet alleen voor mezelf. Maar voor een toekomst waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker'. 


Geen atleet of niet in vorm? Dan is dit juist het moment om je kans te grijpen. Wij zorgen dat je de finish haalt. Zet je samen met acteur en DJ Ruud Feltkamp in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Kies je race en schrijf je in op
www.teamkwf.nl

 Je kunt kiezen uit de volgende uitdagingen:

  • Marathon Eindhoven 8 oktober
  • Utrecht Science Park Marathon 18 maart 2018

Wat krijg je als deelnemer van TEAM KWF?

- jouw startbewijs
- officieel TEAM KWF Run shirt
- toegang tot de speciale TEAM KWF vipruimte
- je persoonlijk trainingsschema
- groepstrainingen van topsporters en experts
- aanmoediging tijdens het hele parcours van de speciale TEAM KWF supportteams
- Toegang tot de unieke TEAM KWF community
- Hulp bij het inzamelen van je sponsorgeld 

Wat doe je voor KWF?

Helaas krijgt nog steeds 1 op de 3 mensen kanker. Wetenschappelijk kankeronderzoek is hard nodig! Mede dankzij jouw bijdrage kunnen onderzoekers nog harder werken om onze droom te verwezenlijken. Een toekomst waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker.
 
Als deelnemer van TEAM KWF haal je minimaal 500 euro aan sponsorgelden op. Uiteraard helpen wij jou met sponsortips en -tricks om je streefbedrag makkelijk te halen.

Select the Component and add.
Close

Doe mee

Kies jouw afstand en ren samen met Ruud Feltkamp voor onderzoek naar kanker.