Hardlopen voor KWF

KWF.nl > Help jij ons? > Loop hard voor KWF > Hardlopen voor KWF
Foto hardlopers die voor KWF lopen in het bos

​Hardlopen voor KWF geeft je meer motivatie om je sportieve doel te bereiken. En als dat lukt, haal je er extra veel voldoening uit.

Help KWF over de finish

​De spanning die wordt opgebouwd, de adrenaline die giert door je lijf… Ben jij al maanden keihard aan het trainen voor de loop in jouw woonplaats, de marathon van Rotterdam of misschien wel de New York City marathon? En wil je daar meer voldoening uit halen? Laat je dan sponsoren voor KWF Kankerbestrijding!

Zo help je niet alleen jezelf over de finish, maar help je ook mee om kanker terug te dringen tot een ziekte waaraan niemand meer overlijdt. Om dat te bereiken is veel wetenschappelijk onderzoek nodig. En dat kost veel geld. Een vierjarig onderzoek kost gemiddeld 500.000 euro. Jouw bijdrage is daarom keihard nodig en meer dan welkom.

In de startblokken

Een (halve) marathon lopen is een flinke sportieve prestatie. Maar ook andere loopafstanden kunnen behoorlijke prestaties zijn. Ieder loopt naar zijn kunnen. Doe je dat ook nog eens voor KWF, dan wordt je nog meer bewonderd en zullen mensen en bedrijven jouw inzet belonen met sponsoring.
 

Kom in actie!

In drie stappen kun je geld inzamelen voor KWF:
 
  1. Kies een hardloopevenement uit en meld je aan via de organisatie van het evenement. Check de hardloopkalender voor jouw persoonlijke uitdaging!
     
  2. Start een actie op ons actieplatform. Je krijgt een eigen actiepagina waarmee je direct sponsors kunt werven en kunt laten doneren op jouw actie. Ook krijg je een contactpersoon bij KWF voor vragen of als je hulp nodig hebt.

  3. Voor de promotie en om jouw actie tot een succes te maken, helpen we je onder andere met sponsortips en promotiemateriaal!
Heb je vragen over het starten van een hardloopactie voor KWF, mail dan naar:
 

Succes!

Wij wensen je heel veel succes met de voorbereidingen en je deelname aan het hardloopevenement! Met jouw sportieve inzet en betrokkenheid bij KWF draag je bij aan ons doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten.

Select the Component and add.
Close

Zelf organiseren

​Je kunt natuurlijk ook je eigen loopevenement voor KWF opzetten. Maak het zo groot of klein als je zelf wilt! Kijk op ons actieplatform voor inspiratie.

Kom in actie!

​Heb jij je ingeschreven voor een loopevenement? Start dan een actie voor KWF en zamel geld in via je eigen actiepagina.