275 kilometer fietsen

KWF.nl > Help jij ons? > Fiets voor KWF > 275 kilometer fietsen
Midzomer Challenge

 

Wat is de Midzomer Challenge?

Op 21 juni 2018 vond de Midzomer Challenge plaats. Zoals de naam van dit evenement al doet vermoeden, staat dit evenement garant voor een ultieme wieleruitdaging: 275 km fietsen, op de langste dag van het jaar! Met de Midzomer Challenge komt Golazo in actie voor KWF Kankerbestrijding.

Parcours

De route van de Midzomer Challenge loopt van Den Haag met de klok mee langs grote steden in de Randstad. Onderweg fiets je door duinen en polderlandschap, langs rivieren, over heuvels en door plassengebied. Een prachtige en uitdagende route!

Fietsen voor KWF

Met de Midzomer Challenge wordt geld opgehaald voor KWF. De opbrengst van de Midzomer Challenge ondersteunt onderzoek naar huidkanker. Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker. Goede zonbescherming helpt om huidkanker te voorkomen. Verbranding door de zon is een grote risicofactor op het krijgen van huidkanker, met name bij kinderen. Tijdens vergeten zonmomenten, ook tijdens zo’n mooie toertocht, is insmeren en bedekkende kleding noodzakelijk.

Doe jij ook mee?

De Midzomer Challenge geeft alle deelnemers de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen aan KWF. Heb je je al ingeschreven, log in bij je persoonlijke account om je bijdrage te doneren. Ook kun je met een persoonlijke actiepagina je deelname laten sponsoren. Je kunt dat individueel doen, maar ook als team. Met je deelname en sponsoring steun je onderzoek naar huidkanker.
 
 

Select the Component and add.
Close

Midzomer Challenge 2019

De volgende Midzomer Challenge vindt plaats op 21 juni 2019. Doe je ook mee? 
Meer informatie