Vrijwilligersfuncties bij KWF

KWF.nl > Help jij ons? > Doe mee als vrijwilliger > Vrijwilligersfuncties bij KWF

Hoe zou jij je willen inzetten?

​KWF financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken werven we samen met onze vrijwilligers fondsen. Je kunt uiteraard collecteren, maar er is nog veel meer mogelijk.

Collectecoördinator

Lijkt het je leuk om de KWF-collecte in jouw gemeente te organiseren? Samen met het plaatselijke collecteteam werk je toe naar de collecteweek in september.

Lees meer over deze functie (pdf)

Wijkhoofd

Als wijkhoofd stuur je de collectanten in jouw buurt aan. Onder jouw leiding gaan de vrijwilligers de straat op.

Straatcollecte-organisator

Naast de deur-aan-deur collecte organiseert KWF  ook straatcollectes: in teamverband collecteer je op plekken waar veel mensen passeren of bij elkaar zijn. Als straatcollecte-organisator regel je alles rondom dit type collecte in jouw woonplaats.

Lees meer over deze functie (pdf)

Collectant

Als collectant ga je in de 1e volle week van september met de KWF-collectebus langs de deuren.

Collectant straatcollecte

Als collectant straatcollecte ga je in de 1ste volle week van september voor KWF collecteren op drukke plekken in jouw stad. Denk aan het marktplein, het station of bij een voetbalwedstrijd.

Voorzitter

Als voorzitter ben je het gezicht van de KWF-afdeling in jouw gemeente. Samen met de andere bestuursleden stuur je de vrijwilligers aan.

Lees meer over deze functie (pdf)

Secretaris

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de vrijwilligersadministratie en zorg je mede voor het optimaal functioneren van de KWF-afdeling in jouw gemeente.

Lees meer over deze functie (pdf)

Penningmeester

De ideale penningmeester is een teamspeler met een financiële achtergrond. Je beheert de financiën van de KWF-afdeling in jouw gemeente en bent bestuurslid.

Lees meer over deze functie (pdf)

Districtscoördinator

Een districtscoördinator regelt alles rondom de KWF-collecte in de woonplaats of gemeente. De ideale districtscoördinator is een echte aanpakker en een sterke, gestructureerde organisator.

Lees meer over deze functie (pdf)

Medewerker jubilea- en uitvaartcollectes

Tijdens een uitvaart, op verjaardagen of met jubilea wordt er steeds vaker gecollecteerd. De medewerker jubilea- en uitvaartcollectes regelt dit.

Lees meer over de uitvaartcollecte

Coördinator winkelbusjes

Een coördinator winkelbusjes is een echte netwerker. De belangrijkste taak is zo veel mogelijk winkeliers te motiveren een winkelbusje te plaatsen.

Vrijwilliger lokale acties

Een vrijwilliger lokale acties ondersteunt en begeleidt lokale fondsenwervende evenementen en acties, die binnen een lokale KWF-afdeling worden georganiseerd.

SamenLoop voor Hoop-vrijwilliger

Je kunt je lokaal of via KWF inzetten voor de 24-uurswandelestafette SamenLoop voor Hoop.

Kijk op samenloopvoorhoop.nl voor meer informatie

Actievrijwilliger

Je kunt natuurlijk ook zelf iets organiseren of namens KWF meedoen aan een bestaand evenement.

Kijk hier voor meer informatie over acties voor KWF

Beoordelaar onderzoek naar kanker

Ben je (ex-)kankerpatiënt en wil je ons helpen met het beoordelen van wetenschappelijk onderzoek naar kanker? Geef je dan op als beoordelaar.

Lees meer over deze functie

Select the Component and add.
Close

Collecteer mee

De KWF-collecteweek is elk jaar in de 1e volle week van september. Help je ook om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek?
Meld je aan