KWF in het land

KWF.nl > Help jij ons? > Doe mee als vrijwilliger > KWF in het land

Vrijwilligerswerk voor KWF geeft me altijd energie.

Annemieke, KWF-vrijwilliger

Vind een vrijwilligersafdeling bij jou in de buurt

​KWF Kankerbestrijding kan niet zonder haar vrijwilligers. In heel Nederland zetten ruim 100.000 mensen zich vrijwillig in voor de kankerbestrijding.

Onze vrijwilligersafdelingen

In elke gemeente is een vrijwilligersafdeling actief voor KWF. Het gemeentelijk bestuur bestaat - afhankelijk van de grootte - uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en organisator van de collecte. Voor de coördinatie zijn er daarnaast wijkhoofden actief. Al deze mensen dragen hun steentje bij aan de missie van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

KWF heeft het land in regio's verdeeld. In elke regio is een regiocoördinator aangesteld die de grotere afdelingen in deze buurt begeleidt.

Zet je ook in voor KWF als vrijwilliger

Alle beetjes helpen! Als vrijwilliger kun je meedoen aan de KWF-collecteweek in de 1ste volle week van september, je kunt je laten sponsoren als deelnemer aan een sportwedstrijd of je kunt een eigen actie organiseren. Wil je actief worden als vrijwilliger voor KWF? Neem dan contact op met ons Servicepunt vrijwilligers via 020 - 570 05 90.

Stuur een e-mail naar vrijwilligers@kwf.nl. Zij brengen je in contact met de KWF-afdeling in jouw woonplaats.

Select the Component and add.
Close

Bijzondere collectes

​We merken steeds vaker dat mensen KWF steunen bij bijzondere gebeurtenissen in hun leven. Bijvoorbeeld bij een jubileum of uitvaart.
Lees meer over de uitvaartcollecte