De Publieksservice

KWF.nl > Help jij ons? > Doe mee als vrijwilliger > De Publieksservice

 

Stel een vraag aan de Publieksservice

​De Publieksservice is het eerste aanspreekpunt van KWF Kankerbestrijding. Nagenoeg alle e-mails, brieven, social media-berichten en telefoontjes komen hier binnen. Waar kun je de Publieksservice allemaal voor benaderen?
 

Aanmelden nieuwe donateurs en wijzigen donaties

Naast het algemeen publiek zijn donateurs een belangrijke doelgroep voor de Publieksservice. Als je als donateur een vraag hebt of je gegevens wilt laten wijzigen, kun je contact opnemen met de Publieksservice. Ook nieuwe donateurs worden hier aangemeld.
 

Vragen rondom collecteweek

Voor, tijdens en na de collecteweek in september zijn er altijd veel vragen van vrijwilligers en het algemeen publiek. De aanmeldingen van nieuwe collectanten komen bijvoorbeeld binnen bij de Publieksservice. Verder kun je er ook een collectebus aanvragen voor een uitvaart of jubileum.
 

Webcare, klachten en opvolging straatwerving

Bij weinig mensen is bekend dat de Publieksservice ook verantwoordelijk is voor de webcare van de Facebook- en Twitteraccounts van KWF. Een aantal collega’s zijn hier specifiek voor opgeleid. Daarnaast zijn de klachtenafhandeling en de opvolging bij een straatwervingscampagne belangrijk.
 

Start een actie

De Publieksservice kan vrijwilligers die in actie willen komen voor KWF goed voorlichten. Zij kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van het actieplatform. Hier kan iedereen een eigen actiepagina aanmaken om KWF te steunen.
 

Algemene, campagne- en preventievragen

Naast algemene vragen en vragen over de campagnes van KWF zijn er regelmatig vragen over het voorkomen van kanker. De Publieksservice heeft twee algemeen voorlichters die veel preventievragen kunnen beantwoorden. Zonodig verwijzen ze je door naar de afdeling Preventie.

Select the Component and add.
Close

Suggesties of klachten

  • ​Heb je een tip om onze dienstverlening te verbeteren? 
  • Is er iets misgegaan en wil je een klacht indienen?

Laat het weten via het webformulier.

Vul hier het formulier in

Contact

Neem contact op met de Publieksservice via:

0900 - 202 00 41 (€ 0,01 p/m)publieksservice@kwf.nl