Collecteer mee

KWF.nl > Help jij ons? > Doe mee als vrijwilliger > Collecteer mee

Zet je met 80.000 vrijwilligers in voor KWF

​Elk jaar organiseert KWF Kankerbestrijding de collecteweek. In de 1ste volle week van september gaan ruim 80.000 collectanten langs de deuren om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Waarom collectant worden?

Als collectant van KWF zet je je een week per jaar in voor onze missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de patient. Wij dromen van een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is. Dankzij onze collectanten komt deze droom steeds iets dichterbij. Als collectant collecteer je (zo dicht mogelijk) in je eigen buurt.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Als je je opgeeft via het aanmeldformulier krijg je per e-mail een bevestiging. We streven ernaar om binnen 4 weken contact met je op te nemen, maar aangezien de lokale collecte helemaal door vrijwilligers wordt georganiseerd, kan dit soms ook wat langer duren. Het wijkhoofd in jouw regio vertelt je in welke straten of wijk jij kunt gaan collecteren en hoeveel tijd dat ongeveer zal kosten. Vragen? Bel het Servicepunt vrijwilligers op 020 - 570 05 90 of mail naar vrijwilligers@kwf.nl.

Collectetips

Hieronder geven we je alvast een aantal tips om in de collectestemming te komen:

  • Het beste tijdstip om te collecteren is van 16.00 tot 21.00 uur.
  • Collecteer alleen in de straten die op de collectantenpas staan, anders komt er tweemaal een collectant aan de deur.
  • Blijf altijd vriendelijk en bedank voor elke gift, hoe klein ook.
  • Heeft iemand geen kleingeld? Vraag dan een sms met de tekst ‘GIFT’ aan 4333 te sturen. Dit is een donatie van 2 euro aan KWF.

 

Select the Component and add.
Close

Doe mee als collectant

Vul het aanmeldformulier in en collecteer in de eerste week van september in jouw eigen buurt.