Collecteer mee

KWF.nl > Help jij ons? > Collecte > Collecteer mee

​'Het kost je slechts 3 uurtjes!'

Ellen, collectant in Assendelft

Geef je op als collectant voor KWF

​De KWF-collecteweek is elk jaar in de 1ste volle week van september. Ruim 80.000 collectanten gaan de straat op om geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Want dat is nog steeds hard nodig: 1 op de 3 Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met kanker. Meld je direct aan als nieuwe collectant.

Wil je ook online collecteren? Maak dan een online collectebus aan.

Hoe gaat collecteren in zijn werk?

KWF heeft in elke gemeente een vrijwilligersafdeling die de collecte organiseert. Nieuwe collectanten krijgen enkele weken voor de collecteweek een mail of telefoontje van een vrijwilliger uit de buurt, die uitlegt hoe het collecteren in zijn werk gaat. De collectematerialen, zoals de collectebus en de pas om je te identificeren, worden ook vlak voor de collecte uitgereikt. Lees meer over collecteren in het stappenplan voor de collectant (PDF).

Contact opnemen

Heb je kort voor de collecteweek nog niks gehoord? Informeer dan het Servicepunt vrijwilligers via 020 - 570 05 90 of vrijwilligers@kwf.nl. Zij zullen dan contact opnemen met de betreffende vrijwilligersafdeling.

Select the Component and add.
Close

Meld je aan als collectant

Help jij mee om ervoor te zorgen dat kanker straks geen dodelijke ziekte meer is? Meld je aan als collectant in september.
Naar het aanmeldformulier