Collecteer mee

KWF.nl > Help jij ons? > Collecte > Collecteer mee
Jelle collecteert voor KWF

Geef je op als collectant voor KWF

​De KWF-collecteweek is elk jaar in de 1e volle week van september. Je doet mee met de grootste collecte van Nederland: maar liefst 80.000 collectanten halen geld op voor de kankerbestrijding. Dat is nog steeds hard nodig: 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Wil je ook bijdragen? Dat kost je maar een paar uurtjes per jaar. Meld je direct aan als nieuwe collectant.

Wil je ook online collecteren? Maak een online collectebus aan.

Ik heb me aangemeld. En nu?

Na je aanmelding neemt een van de vrijwilligers van het collecteteam uit jouw woonplaats contact met je op. Vaak is dit een paar weken voor de collecteweek. Je krijgt dan een duidelijke uitleg en alle collectematerialen, zoals de collectebus en een pas om je mee te identificeren. Voor iedereen die nu alvast meer wil lezen, hebben we alle informatie over het collecteren op een rij gezet. Lees het stappenplan voor de collectant (PDF).

Contact opnemen

Heb je 2 weken voor de collecteweek nog niks gehoord? Bel of mail dan even met het Servicepunt vrijwilligers via 020 - 570 05 90 of vrijwilligers@kwf.nl. Zij nemen dan contact op met jouw collecteteam.

Select the Component and add.
Close

Meld je aan als collectant

Help jij mee als collectant voor een beter leven tijdens en na kanker? Meld je aan als collectant in september.
Naar het aanmeldformulier