Ambassadeurs Clubs4life

KWF.nl > Help jij ons? > Clubs4life > Ambassadeurs Clubs4life
Golfambassadeurs Clubs4life

 

Zij zetten zich belangeloos in

De ambassadeurs van Clubs4life zetten zich geheel belangeloos en vol enthousiasme in voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex-)patiënten. Lees hieronder waarom zij dit doen.

 

Golf

Tv-presentator en golfer Frits Sissing

"Helaas worden in mijn omgeving steeds meer mensen geconfronteerd met kanker. Mijn droom is dat ooit niemand meer sterft aan de ziekte. Hiervoor is structureel onderzoek nodig. Dat is gelukkig al jaren gaande. Er worden ook belangrijke stappen gezet. Maar we zijn er nog niet. Om die voortgang erin te houden, is geld nodig. Daarom zet ik mij in voor KWF. En hoe mooi is het dat ik met Clubs4life het aangename met het nuttige kan verenigen? Een dag golfen op een mooie baan en dan ook nog met z'n allen geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Daar zet ik mij graag voor in."

Topgolfer Lars van Meijel 

“Natuurlijk raakte ik geïnspireerd door Martijn en Sebastian, de founders van Golf4life. In mijn omgeving heb ik zelf ook te maken gehad met kanker, dus ik weet hoe belangrijk onderzoek is. Als het er op aankomt, zijn er belangrijkere dingen in het leven dan een golfbal.”


Founders van Golf4life Martijn & Sebastian

Sebastian: “Martijn en ik kennen veel mensen die slachtoffer waren van kanker, zowel vanuit onze privé-situaties als op de club. Daarom dachten we: Wat nou als wij iets doen, écht iets doen om deze afschuwelijke ziekte te bestrijden? En dat met de sport waar onze ziel en zaligheid in ligt. De keuze om samen te werken met KWF was toen snel gemaakt.”  Lees het hele verhaal van Martijn & Sebastian.

 

Tennis

Tennister Richèl Hogenkamp 

"Ik zet mij in om van dit mooie tennisproject een succes te maken! In 2017 is bij mijn moeder botkanker in haar knie geconstateerd. Heel heftig. Gelukkig hebben we goede opvang in de familie. Dat geeft mij ruimte om tennistoernooien te spelen. Met alles wat we nu meemaken, zet ik me ontzettend graag in voor Clubs4life. Ik hoop dat er op veel clubs gespeeld gaat worden en dat we met z'n allen geld ophalen voor kankeronderzoek. Het is zo belangrijk dat er onderzoek kan worden gedaan."

Tenniscoach en voormalig captain NL Davis Cup Team Tjerk Bogtstra

"Ik vind het een eer om  als ambassadeur aan Clubs4life te zijn verbonden. Zelf heb ik mijn moeder aan kanker verloren. Met de donaties van Clubs4life hoop ik dat er nog meer onderzoek wordt verricht. Dat dit via 'mijn' tennissport loopt, vind ik extra bijzonder. Daar zet ik me uiteraard graag voor in."


Founder van Tennis4life Sander Rupke

"Ik weet hoe het voelt als je een dierbare aan kanker verliest. Daarom is het zo belangrijk om in actie te komen tegen kanker. We willen daarin nog meer groeien. Ik ben heel blij dat KWF onze missie voortzet."

Select the Component and add.
Close