Movember

KWF.nl > Help jij ons? > Acties voor KWF > Movember

 

 

​Wat is Movember?

Het is dé maand waarin mannen en vrouwen over de hele wereld hun snor laten staan, verven of er één opplakken. Zo wordt er aandacht gevraagd voor een betere gezondheid van de man. Movember vindt jaarlijks plaats in de maand november.
 
Waarom jouw snor laten staan?
Je doet dit om zichtbaar te maken dat je meedoet aan Movember. Zo stel je jezelf open voor gesprek en je maakt anderen bewust(er). Daarbij werf je fondsen voor de gezondheid van de man.
 
Move in Movember
Ga de Move-uitdaging aan en kom in Movember in beweging. Wat is Move? De Move-uitdaging is wat je er zelf van maakt. Loop een marathon. Leer zwemmen. Ga sporten in een verkleedkostuum. Probeer iets nieuws, verbeter je eigen record en werf fondsen voor de gezondheid van de man.
 
Doe een Donatie
Jouw donatie helpt ons om ons werk voort te zetten en financiert programma’s van wereldformaat die de levens van mannen redden en verbeteren.

 
KWF en Movember
KWF Kankerbestrijding is dit jaar officieel begunstigde van de MovemberNL-campagne. Van elke euro die binnenkomt, wordt er 83% direct besteed aan de verbetering van de gezondheid van de man. Van de overige 17 % wordt er 13% besteed aan kosten voor de fondsenwerving en 4% aan administratiekosten.

Doe ook mee. Laat je snor staan, plak of verf  'm. Of kom in beweging met de move-uitdaging!

www.movember.nl

 

Select the Component and add.
Close

In actie met movember

Laat je snor staan, plak of verf  'm. Of kom zelf in beweging met de Move-uitdaging  voor de gezondheid van de man!