In actie voor een KWF-thema

KWF.nl > Help jij ons? > Acties voor KWF > In actie voor een KWF-thema

 

Bepaal hoe de opbrengst van jouw actie wordt besteed

KWF Kankerbestrijding heeft thema’s geselecteerd waar je voor in actie kunt komen: borstkanker, huidkanker, prostaatkanker en longkanker. Dit zijn soorten kanker waar veel Nederlanders mee worden geconfronteerd. Het bedrag dat je hiermee ophaalt, gaat specifiek naar onderzoek en preventie op het gebied van jouw gekozen KWF-thema.

Borstkanker

Jaarlijks overlijden meer dan 3.000 Nederlanders aan de gevolgen van borstkanker. Het overgrote deel hiervan is vrouw, maar borstkanker komt ook voor bij mannen. KWF Kankerbestrijding financiert onderzoek naar deze vorm van kanker. Door in actie te komen draag je hier aan bij.

Meer over KWF en borstkanker

 

Kom in actie voor onderzoek naar borstkanker

Doneer voor onderzoek naar borstkanker

 

Prostaatkanker

Prostaatkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij Nederlandse mannen. En het aantal patiënten neemt toe. De ziekte komt met name voor bij mannen op leeftijd, maar wordt ook bij jongere mannen ontdekt. KWF steunt onderzoek op het gebied van prostaatkanker. Door in actie te komen draag je hier aan bij.
 

Kom in actie voor onderzoek naar prostaatkanker

Doneer voor onderzoek naar bijvoorbeeld prostaatkanker

 
 

Huidkanker

Per jaar horen ruim 50.000 Nederlanders dat ze huidkanker hebben. KWF Kankerbestrijding investeert in het terugdringen van huidkanker en zet naast het financieren van onderzoek in op preventie, met name op het gebied van zonnen. Door in actie te komen draag je bij aan projecten die helpen huidkanker te voorkomen.
 


Longkanker

Longkanker is een zeer agressieve vorm van kanker: 5 jaar na de diagnose is slechts 17 procent van de longkankerpatiënten nog in leven. KWF draagt bij aan onderzoek naar longkanker en financiert verschillende preventieprogramma’s, onder andere gericht op het ontmoedigen van roken.
Meer over KWF en longkanker

Select the Component and add.
Close

Ja, ik kom in actie!

​Bekijk alle acties of maak direct je eigen actie aan. 

Laat zien dat jij een vuist maakt tegen kanker!